SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

FFK får det tøft i slaget om Østfold

FFK og trener Bjørn Bummen Johansen har en tøff bortekamp i Halden mandag.

FFK og trener Bjørn Bummen Johansen har en tøff bortekamp i Halden mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FFK gikk på et skuffende poengtap hjemme mot Hødd sist søndag. Nå venter et tøft derby mot Kvik Halden.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. påskedagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann

Oddssingel Eliteserien: LSK kan lage trøbbel for Molde

Oddsdobbel Eliteserien: Mjøndalen er voldsomt forbedret

Tippekupongen: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg

Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken

Oddssingel Post Nord-ligaen: FFK får det tøft i slaget om Østfold

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kvik Halden - Fredrikstad 3,25 - 4,25 - 1,65 U (spillestopp kl. 1755)

Post Nord Ligaen avd 1. Kvik Halden rykket ned til 3. divisjon etter 2016-sesongen, men etter to sesonger på fjerde nivå i norsk fotball er de tilbake igjen i 2. divisjon. De fikk en grei start i comebacket. Østfold-laget spilte 2-2 på bortebane mot Sola i serieåpningen forrige helg. Sola ledet 2-0 etter 56 minutter. Begge scoringene kom på lange innkast, men østfoldingene kom tilbake og klarte 2-2.

De tidligere Fredrikstad-spillerne Filip Westgaard og Youseff Chaib er begge sentrale brikker i årets Kvik-lag. Chaib scoret det første målet til haldenserne i seriestarten.

Klikk på denne enken for å se Kvik Halden - FFK direkte på ba.no fra kl. 1800.

Westgaard er vingback på høyresiden i Kviks 5-3-2-formasjon, eller 3-5-2-formasjon om du vil. Kvik spiller alltid med tre midtstoppere.

Kvik er stinne av selvtillit før kampen mot FFK. Siden mai 2018 har laget bare tapt tre kamper, inkludert treningskamper.

Fredrikstad rotet vekk opprykket sist sesong. De endte på andreplassen bak Raufoss og måtte ut i kvalik. Det ble en fiasko. De tapte begge kampene mot KFUM, og må også denne sesongen spille i 2. divisjon.

Opprykksfavorittene skuffet i premieren med 1-1 hjemme mot Hødd forrige søndag. De leverte en svak kamp, og nå venter det en ny krig i Halden. Østfold-derbyet på svenskegrensen blir ingen walkover for laget fra plankebyen. Dette er en kamp ingen av lagene vil tape.

Mæland tilbake hos FFK, mens Matilla mangler fortsatt.

Kvik Halden spiller på hjemmebane, og det er selvsagt en fordelen. Jeg tror det er en ekstra stor fordel siden de spiller kampene sine på gress. Det står 0-3-3 i innbyrdes oppgjør i Halden. Disse lagene har møttes tre ganger i cupen siden 2012.  To av de tre kampene har endt uavgjort.

FFK er kjempefavoritt hos Norsk Tipping, men jeg synes 1,65 i odds på borteseier er for lavt. 4,25 i odds på en ny U i festningsbyen, mener jeg derimot er interessant.

Klikk her for å levere dette spillet