SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Formsterke Watford slår bunnlagene

Watford og Gerard Deulofeu har et godt tak på bunnlagene. (AP Photo/Tim Ireland)

Watford og Gerard Deulofeu har et godt tak på bunnlagene. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Watford har vunnet hjemme mot alle bunnlagene. Vi tror de også slår Southampton.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagens meny:

Oddssingel Eliteserien: Oppturen fortsetter for Odd

Oddssingel Premier League: Tottenham har festet grepet

Oddssingel Premier League: Formsterke Watford slår bunnlagene

Oddsdobbel håndball: Håndballdobbel til 3,42 i odds

Det er et meget innholdsrik langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Det er toppkamp i Eliteserien mellom Odd og Viking, og det er to kamper fra Premier League. I tillegg er det midtukerunde i Spania og det spilles således tre kamper i La Liga i kveld. I Tyskland er det semifinale i DFB-pokal mellom Hamburger og RB Leipzig. Det er også klart for første kvartfinale i håndballsluttspillet for kvinner i kveld og alle fire kampene spilles i kveld. I tillegg er det kamper i League One i England, i Eredivisie i Nederland og full runde i Ligue 2 i Frankrike.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Watford – Southampton 2,10 – 3,25 – 3,05 H (spillestopp kl. 2040)

Javi Gracia fortjener ros for jobben han har gjort med Watford denne sesongen. The Hornets har kun tapt Premier League-kamper mot topp seks-lagene siden Boxing Day.

Watford har vunnet hjemme mot alle de fire bunnlagene i Premier League, og jeg tror de også klarer å slå Southampton hjemme på Vicarage Road. Soton ligger på femte sisteplass før tirsdagens kamp.

Watford vant 2–1 mot allerede nedrykksklare Huddersfield på lørdag. Gerard Deulofeu scoret begge målene for The Hornets, og seieren betyr at de fortsatt henger med i kampen om syvendeplassen som kan gi spill i Europa neste sesong.

Watford ligger på åttendeplass med 49 poeng. Det er bare målforskjellen som skiller dem fra Everton som innehar syvendeplassen. Men London-klubben har en kamp til gode på Everton, og vinner de tirsdagens kamp vil de være tre poeng foran Everton og fire poeng foran Wolves i kampen om syvendeplassen.

Tilbud på årets Southampton-drakter her!

Watford har tre seire og tre tap på de seks siste Premier League-kampene, men den statistikken fortsetter ikke hele historien. De var svært uheldige som tapte 0–1 mot Arsenal hjemme. I den kampen hadde de fortjent poeng, selv om de spilte største delen av kampen med bare ti mann på banen. De tapte også 1–2 mot Manchester United på Old Trafford. Også i den kampen hang de godt med.

Watford må klare seg uten Troy Deeney. Han er fortsatt suspendert, men Gerard Deulofeu er tilbake fra skade. Han scoret to ganger i lørdagens 2-1-seier mot Huddersfield. Roberto Pereyra var tilbake på trening i forrige uke, men han spilte ikke i helgen. Det er mulig han får sjansen i tirsdagens kamp.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Javi Gracia mangler fortsatt Tom Cleverley, Domingos Quina, Adalberto Peñaranda og José Holebas som alle er på skadelisten.

Southampton trenger desperat tre poeng for å skaffe seg en luke for å unngå å havne i nedrykkssonen. De har vunnet tre av de siste seks Premier League-kampene, men borteformen er ikke noe å skryte av.

The Saints har nemlig kun vunnet én av de siste fem bortekampene i Premier League. På lørdag tapte de 1–3 borte mot Newcastle.

Yan Valery spilte ikke lørdagens kamp mot Newcastle, og han er fortsatt usikker til tirsdagens kamp. James Ward-Prowse vil muligens fortsette som vingback. Mario Lemina er tilbake. Jack Stephens fortsetter i forsvaret om Jannik Vestergaard ikke blir spilleklar.

Southampton er ubeseiret i ti av de siste elleve kampene mot Watford i alle turneringer, men jeg tror de får problemer tirsdag. Watford har vært solide på hjemmebane mot bunnlagene, og Southampton har slitt på bortebane de siste ukene. Med tanke på formen til disse to lagene, så tror jeg Watford vinner hjemme på Vicarage Road. Oddsen på H er 2,10. Det mener jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet