SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gaveodds på Sandviken

Sandvikens spillere jubler etter å ha slått ut Klepp i semifinalen i fjorårets NM og tatt seg til finale.  Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Sandvikens spillere jubler etter å ha slått ut Klepp i semifinalen i fjorårets NM og tatt seg til finale. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ambisiøse Sandviken har fått opp farten etter det skuffende hjemmetapet mot Røa i seriepremieren. I dag skal det bli tre poeng borte mot Kolbotn i Toppserien.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. påskedagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann

Oddssingel Eliteserien: LSK kan lage trøbbel for Molde

Oddsdobbel Eliteserien: Mjøndalen er voldsomt forbedret

Tippekupongen: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg

Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken

Oddsdobbel: Derby kjemper desperat for å nå playoff

Oddssingel Post Nord-ligaen: FFK får det tøft i slaget om Østfold

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Kolbotn - Sandviken B 2,20 (spillestopp kl 14.55)

Toppserien for kvinner og fjerde serierunde. Kolbotn møtte LSK kvinner i seriepremieren på Lillestrøm og var i ferd med å stelle i stand en sensasjon. Ledet 3-2 kvarteret før slutt, men to LSK-scoringer i sluttfasen gjorde at landets klart beste kvinnelag, rodde land i seieren. Det skal tillegges at LSK kvinner nok var i Champions League-fokus på det tidspunktet. Uken etter ble det 1-2 tap hjemme for Vålerenga, mens det forrige lørdag endte 0-0 borte mot Lyn. Isabell Herlovsen er den største profilen i laget. Forsvarsspilleren My Haugland Sørsdahl ble utvist mot Lyn sist lørdag og soner således karantene i dag.

Klikk på denne lenken for å se Kolbotn - Sandviken direkte på ba.no fra kl 1500.

Ambisiøse Sandviken innledet med et meget skuffende hjemmetap mot Røa (0-2). Som ventet var Sandviken overlegne mot Fart i andre serierunde og vant 3-0 borte. Forrige lørdag kom så sesongens første hjemmeseier da Stabæk ble slått med komfortable 3-0 hjemme på Stemmemyren.  Sandviken endte a poeng med byrival Arna-Bjørnar forrige sesong, men Arna-Bjørnar hadde bedre målforskjell og tok dermed bronsen.

NB: 14 millioner i Lotto-potten neste uke. Lever kupongen her!

Det endte 1-1 i tilsvarende kamp mellom Kolbotn og Sandviken forrige sesong. Det er nok en viss U-fare også i dag, men Sandviken er vesentlig forsterket denne sesongen og av mange tippet som toer i årets serie. 2,20 på borteseier er så bra odds, at den skal testes i dag.

Klikk her for å levere dette spillet