SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her er oddstips på 24 av torsdagens kamper

Rosenborg og Alexander Søderlund har tapt alle de fem første kampene i Europa League. Vi tror de går på sitt sjette strake tap i gruppespillet i kveld mot PSV. 
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborg og Alexander Søderlund har tapt alle de fem første kampene i Europa League. Vi tror de går på sitt sjette strake tap i gruppespillet i kveld mot PSV. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Vi har oddstips på alle torsdagens Europa League-kamper

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Europa League Solbakken og FCK vinner «den skandinaviske duellen»

Oddstips Europa League: Vi stoler ikke på Arsenal

Oddstips Europa League: Manchester United forsvarer tabelltoppen

Oddstips: Her er oddstips på 24 av torsdagens kamper

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet den siste runden i gruppespillet i Europa League. Det er hele 24 kamper som skal spilles og i noen av gruppene er det fortsatt helt åpent om hvem som tar seg videre. Manchester United jakter gruppeseieren hjemme mot AZ Alkmaar, mens Rosenborg skal ut i bortekamp mot PSV Eindhoven. Den kanskje mest interessante kampen spilles i København mellom FC København og Malmø der bortelaget trolig må vinne. I tillegg er det en god del ishockey. Norge spiller privatlandskamp mot Sveits, mens det er to kamper i Channel One Cup. Natt til fredag spilles det hele 12 kamper i NHL.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Manchester United - AZ Alkmaar (Pause/fulltid dobbel) H/H 2,50 (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Begge disse lagene er videre før siste runde og kampen på Old Trafford handler derfor mest om gruppeseieren. Det endte 0-0 i den omvendte kampen i Nederland, da var AZ klart nærmest seieren. Men United er klart best hjemme og selv om Ole Gunnar Solskjær garantert vil hvile noen av sine viktigste menn torsdag, er det bra sjanse for United.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Manchester United-drakter her!

AZ Alkmaar må unnvære sin toppscorer Myron Boadu (ti seriemål og fire mål i gruppespillet) og søndag venter en meget viktig toppkamp hjemme mot Ajax i Eredivisie.Det skal være gode vinnersjanser for United og pause/fulltid H/H til fine 2,50 i odds kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Standard Liege - Arsenal 3,20 - 3,65 - 1,85 (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe F i Europa League. Standard Liègeholder 3. plassen. To poeng skiller opp Eintracht Frankfurt og tre poeng opp til dagens motstander. Det er dermed kun seier som gjelder i denne kampen. Men må vinne med minst fem mål for å ta seg forbi Arsenal i og med at de tapte 0-4 på Emirates.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Arsenal-drakter her!

Eventuelt må de håpe på at Eintracht Frankfurt vinner sin hjemmekamp mot Vitoria. Arsenal imponerte ikke i det hele tatt borte mot West Ham mandag til tross for at de vant 3-1 og det er mye som fortsatt ikke stemmer for the Gunners. Kan uansett tillatte seg å tape denne med et par mål og likevel være videre.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Eintracht Frankfurt - Vitoria Guimaraes 1,16 - 5,50 - 12,50 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. 2-1 seieren borte mot Arsenal for 14 dager siden, ga Eintracht Frankfurt et strålende utgangspunkt før siste runde. Vinner de denne, slår de følge med Arsenal til sluttspillet. Portugisiske Vitoria Guimaraes er sist med to poeng og neppe i stand til å lage trøbbel for tyskerne. 1,16 er dog helt uinteressant.Hjemmeoddsen frister mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Dynamo Kiev - Lugano 1,20 - 5,00 - 11,00 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe B der FC København leder gruppa med ni poeng, mens Malmö på 2. plass har åtte. Dynamo Kiev står på seks poeng. FCK og Malmö møtes i Parken og vinner Dynamo Kiev sin hjemmekamp mot Lugano er de videre, selv om det skulle ende uavgjort i Danmark. 1,20 på hjemmeseier gjenspeiler da også hvem som har noe å spille for.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC København - Malmö FF 2,20 - 3,00 - 3,00 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe B der FCK er i førersetet før siste runde. Ett poeng vil garantert sende FCK videre og da vinner de også gruppa. Malmö er på 2. plass, men jages av Dynamo Kiev på 3. plass og dersom Dynamo Kiev slår Lugano hjemme, må Malmö vinne denne. Det er ikke veldig sannsynlig. FCK er klare med ett poeng, men mest sannsynlig tar de alle tre og hjemmeoddsen er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

CFR Cluj - Celtic 1,95 - 3,10 - 3,45 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe E der Celtic allerede har sikret gruppeseieren, mens rumenske Cluj trenger ett poeng for å sikre andreplassen. Celtic er faktisk ubeseiret i gruppa, og var gjennom en tøff ligacupfinale mot Rangers søndag og har tre seriekamper fra og med søndag til og med neste lørdag. Må være en bra sjanse for et motivert hjemmelag dette og oddsen er slett ikke verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rennes - Lazio 4,45 - 3,65 - 1,60 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe E. Lazio må vinne denne og samtidig håpe på at Celtic som allerede er klar som gruppevinner, slår Cluj i Romania. Det virker veldig lite sannsynlig. Rennes med kun ett poeng hittil og det poenget kom hjemme mot Celtic i første runde. Lazio går som toget i Serie A, men har ikke lyktes i Europa League. Mon tro hvordan det blir med motivasjonen dersom Cluj tidlige går i føringen hjemme mot Celtic. Det kan gagne hjemmelaget og 3,70 på hjemmeseier er kanskje verd en liten innsats.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

APOEL Nicosia - Sevilla 3,50 - 3,30 - 1,87 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Denne er fra gruppe A der begge lagene er kvalifisert for sluttspillet. Apoel sikret avansement med 2-0 seier borte over Dudelange i forrige runde, mens Sevilla har vunnet samtlige fem kamper. Sevilla har to seriekamper foran seg den kommende uken og velger garantert å rotere på sitt lag torsdag. 3,15 på hjemmeseieren er vårt valg.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FK Qarabag - F91 Dudelange 1,18 - 5,50 - 10,50 B (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe A der Sevilla og Apoel som venter har vist seg best og allerede er klare for sluttspillet. Qarabag med fire poeng og en seier. Seieren kom borte mot Dudelange (4-1). Dudelange innledet gruppespillet med en meget overraskende 4-3 seier borte over Apoel, men de fire neste er alle tapt. 1,18 på hjemmeseier er uansett helt håpløst. Over ti ganger pengene på borteseier i en helt betydningsløs kamp kan kanskje testes med noen småkroner.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

LASK Linz - Sporting Lisboa 1,75 - 3,50 - 3,75 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe D der Rosenborg står uten poeng, mens PSV på 3.plass har tre poeng opp til LASK Linz uten at de kan ta seg forbi grunnet innbyrdes oppgjør. Ergo handler denne kampen om gruppeseieren og da er det kun tre poeng som gjelder for hjemmelaget. Overbevisende 4-1 mot PSV i forrige hjemmekamp og det skal være bra sjanse også her. 1,75 på hjemmeseier er innenfor.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

PSV Eindhoven - Rosenborg 1,33 - 4,35 - 7,00 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe B der både PSV og RBK har levert et meget skuffende gruppespill. PSV har tre poeng opp til LASK på 2.plass, men er bak på innbyrdes og kan ikke ta seg forbi. Rosenborg bare taper i Europa League og selv om PSV kanskje mangler motivasjon torsdag, har de uansett hjemmebanefordel. 1,42 på hjemmeseier er uansett lite spennende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Getafe - FK Krasnodar 1,58 - 3,75 - 4,45 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe C der Basel står med ti poeng og Getafe og Krasnodar på ni poeng. Getafe vant bortekampen mot Krasnodar og er altså klare for sluttspill med minimum ett poeng i denne, mens Krasnodar må vinne. Getafe fortsetter å imponere i La Liga med 4-2-0 på de seks siste seriekampene og er helt oppe på 5. plass med 27 poeng. 1,58 på hjemmeseier er dog i underkant og ikke blant torsdagens beste objekter.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Basel - Trabzonspor 1,14 - 6,10 - 12,00 H (spillestopp kl. 1850)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe C der Basel står med 10 poeng og Krasnodar og Getafe på ni poeng. Men i og med at disse møtes er Basel allerede klare for sluttspillet, men de sikrer uansett gruppeseieren med seier i denne. Svært skuffende gruppespill for Alexander Sørloth og Trabzonspor som kun har tatt ett poeng. 1,22 på hjemmeseier er nok riktig odds sett utfra forutsetningene, men frister ingenting.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Rangers - Young Boys 1,70 - 3,65 - 3,80 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe G der Rangers er videre til sluttspill med minimum ett poeng. Viktig bortepoeng mot Feyenoord i forrige runde for Rangers som har vunnet sine to hjemmekamper. Young Boys hadde vært videre om de hadde slått Porto hjemme i forrige runde, men rotet vekk 1-0 ledelsen i den kampen og må nok vinne i Glasgow for å ta seg videre. Er dog klart best på hjemmebane. 1,70 på Rangers er ikke så verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Roma - WAC Wolfsberg 1,47 - 3,65 - 4,50 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe J der Roma har veldig gode muligheter for avansement. Står i likhet med gruppeleder Borussia Mönchengladbach på åtte poeng, mens Basaksehir har sju. De to lagene møtes i siste runde. Ergo er ett poeng nok for Roma mot formløse Wolfsberger. Roma vinner normalt denne med et par mål.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Partizan Beograd - FC Astana 1,32 - 4,50 - 7,00 H (spilletsopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe L der Manchester United og AZ Alkmaar som ventet har vært best. Partizan kan ikke gå videre, men de ledet faktisk 2-0 til pause borte mot AZ i forrige runde. Fikk dog utligning mot to minutter på overtid og det endte 2-2. Med seier da, hadde de hatt en eventyrlig mulighet til avansement. Astana slo et svært reservepreget Manchester United 2-1 hjemme i forrige runde. 0-5 og 0-6 tap mot AZ i de to foregående rundene og tapte også 1-2 i hjemmekampen mot Partizan. Partizan er med rette store favoritter i kveld, men det finnes bedre spillobjekter enn denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

M'gladbach - Istanbul Basaksehir 1,35 - 4,15 - 7,00 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Tre lag kan gå videre fra gruppe J og Borussia Mönchengladbach har alt i egne hender. Slo Bayern München hjemme i Bundesliga til nesten fem i odds og innfridde vårt deilige oddstips da. Unngår de tap her, er de videre til sluttspillet. Istanbul Basaksehir ødela mye for seg selv ved å tape 0-3 hjemme for Roma i forrige runde, men skulle de mot formodning vinne i Tyskland, tar de seg videre. Borussia skal stå som favoritt her, men 1,35 er begredelig odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Espanyol - CSKA Moskva 1,87 - 3,30 - 3,50 U (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Espanyol står altså med ett poeng på åtte spilte hjemmekamper i La Liga og med åtte poeng på bortebane (2-2-4) og ligger helt sist med ni poeng etter en fryktelig start på sesongen. I Europa League er de allerede gruppevinner uten tap på sine fem første. Fotballen er en snodig greie. CSKA Moskva har kun scoret to mål og tatt poeng på sine fem gruppespillkamper og er sjanseløs på avansement. Detter er ikke noe godt spilleobjekt. Vi lander på en godt betalt poengdeling.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvarosi TC 1,67 - 3,30 - 4,50 U (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe H der Espanyol allerede har vunnet gruppen. Ludogorets på 2. plass med 7 poeng, mens Ferencvaros er på 3. plass med seks poeng før den siste runden. Det betyr at Ludogorets er videre med ett poeng, men ungarske Ferenvcaros må vinne i Bulgaria. B er klart minst sannsynlig, vi lander på en dårlig betalt hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

FC Porto - Feyenoord 1,33 - 4,20 - 7,50 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe G som ellers består av Rangers og Young Boys og det er den eneste gruppen der alle fire lagene kan gå videre før siste runde. Porto styrket sine aksjer voldsomt med en knallsterk 2-1 seier borte over Young Boys i forrige runde og kan ta seg videre med uavgjort dersom Rangers taper sin kamp mot Young Boys. Men med seier vil Porto garantert være videre. Feyenoord må slå Porto og samtidig må ikke kampen mellom Rangers og Young Boys ende uavgjort. Rutinerte Porto fikser normalt dette, men 1,33 i hjemmeodds er alt annet enn fristende.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Wolverhampton Wanderers - Besiktas JK 2,30 - 3,30 - 2,30 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe K i Europa League. Wolverhampton erallerede klare for sluttspillet. For å kunne vinne gruppen må man vinne denne samtidig som Braga ikke slår Slovan Bratislava på bortebane. Uavgjortspesialist Wolverhampton med sin niende uavgjorte på 16 seriekamper da det ble 2-2 borte mot Brighton søndag. Men kun to kamper er tapt i Premier League. Tapte overraskende 0-1 hjemme mot Braga i første runde i gruppespillet, men har deretter tre seire og en poengdeling.Tyrkiske Besiktas har vært en skuffelse i gruppespillet og tapt fire av sine fem kamper. Slett ikke utenkelig at Wolves vinner denne med flere mål og 2,30 i odds på minst tomålsseier, peker seg ut som det beste alternativet.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

VFL Wolfsburg - Saint-Etienne 1,37 - 4,00 - 7,00 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe I i Europa League. Wolfsburg sikretavansementet med 1-0-seier borte mot FC Oleksandria sist. Trøbler fælt i hjemlig Bundesliga og har fire tap på de fem siste seriekampene. St Etienne har kun tapt en av sine fem gruppespillkamper, men har heller ikke vunnet noen. Fire poengdelinger har kun gitt fire poeng og franskmennene kan ikke gå videre. Betydningsløs kamp med andre ord og sett i det lys, synes 1,37 på hjemmeseier helt håpløst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

KAA Gent - PFK Olexandriya 1,22 - 5,00 - 9,75 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe I der Gent og Wolfsburg allerede er klare for sluttspillet. Gent leder gruppa med ett poeng ned til Wolfsburg og sikrer dermed gruppeseieren dersom de slår ukrainske Oleksandriya i siste runde. Det bør det være gode muligheter, noe også hjemmeoddsen gjenspeiler.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

SK Slovan Bratislava - Sporting Braga 2,75 - 3,40 - 2,15 H (spillestopp kl. 2055)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Slovan Bratislavaåpnet gruppen med 4-2-seier hjemme mot Besiktas, men kommer nå fra tre strake tap. Alle tapene er kommet med ett målBraga med 3-2-0 på de fem første kampene og er klar for sluttspillet. 1. plassen i gruppen sikres med seier i denne kampen. Det endte 2-2 i den omvendte kampen i Portugal. Hjemmelaget kan ikke ta seg videre, men har fått dårlig betalt. Vi lar oss mest friste av hjemmeoddsen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken