SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Den svenske midtbanestjernen Emil Forsberg feirer etter scoringen sin på bortebane mot everkusen tidigere i april. (AP Photo/Jens Meyer)

Den svenske midtbanestjernen Emil Forsberg feirer etter scoringen sin på bortebane mot everkusen tidigere i april. (AP Photo/Jens Meyer) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Emil Forsberg og Leipzig har ikke tapt på bortebane i 2019. Lørdag kveld møter de M'gladbach til toppkamp på bortbane.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige påskeaftenmeny:

Lørdagskupongen: Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Oddssingel Premier League: Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Oddsdobbel Premier League: Favorittdobbel fra Premier League

Målscorerspill Premier League: Raheem Sterling er brennhet

Oddssingel Bundesliga: I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Eurojackpot: Vant over 10 millioner Eurojackpot - tar ikke telefonen

Langoddsprogrammet på påskeaften inneholder seks kamper fra Premier League. Høydepunktet er toppkampen mellom Manchester City og Tottenham. De møttes i Champions League-kvartfinalen på Etihad onsdag, og lørdag spiller lagene mot hverandre igjen i Premier League - på samme banen. Det er også full rulle i tysk Bundesliga, i italiensk Serie A og i spansk La Liga.

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

Borussia Mönchengladbach – RB Leipzig S TV 2,60 3,25 2,25 B (spillestopp kl. 1825)

Klikk her for å levere dette spillet

Toppkamp i Bundesliga. Etter tre kamper på rad uten seier, trengte Gladbach tre poeng forrige helg, og det fikk de. M'gladbach slo nedrykksklare Hannover 1–0 på bortebane, men det var langt fra noen overbevisende forestilling av Gladbach.

De må heve seg flere hakk når Leipzig kommer til Borussia Park, men på hjemmebane har Gladbach vært svake de siste ukene. Laget står uten seier i de fem siste hjemmekampene i Bundesliga.

Nå skal det sies at M'gladbach spilte en bra kamp sist de var i aksjon foran egne fans. De klarte riktignok bare 1–1 mot Werder Bremen, men spillemessig hadde de fortjent mer, for de skapte mer offensivt enn gjestene og de viste fightervilje bakover.

Likevel: Etter nyttår har Gladbach hatt en uvane med å slippe inn mål på hjemmebane. Ikke bare slapp de inn mål mot Bremen sist, men de slapp også inn mål mot Freiburg i kampen før, og de fikk fem i feisen mot Bayern München i kampen før der igjen.

Lørdagens verter har kun holdt nullen én gang på hjemmebane i 2019. Jeg tror ikke de klarer det mot et Leipzig-lag som viser fantastisk form. 

Det at Gladbach har vært relativt enklere å score på hjemme er gode nyheter for Leipzig, som har vært sterke på bortebane. Leipzig scoret fire ganger mot Leverkusen i forrige botemtach. Det var Leipzig sin sjette borteseier på rad i Bundesliga.

Leipzig ligger før helgens kamper på tredjeplass med 58 poeng, syv poeng foran M'gladbach som innehar femteplassen. Men Gladbach er bare ett poeng bak denviktige fjerdeplassen som gir plass i Champions League neste sesong.

Leipzig er virkelig i siget. De er ubeseiret i de siste elleve Bundesliga-kampene, og de har vist strålende form. Laget er nå ubeseiret i elleve Bundesliga-kamper på rad.

M'gladbach skal få kjørt seg, særlig siden de mangler en rekke sentrale spillere. Mamadou Doucouré, Lars Stindl, Florian Mayer og Andreas Poulsen er alle ute. I tillegg er Nico Elvedi, Christoph Kramer, Denis Zakaria og Michael Lang usikre.

Dayot Upamecano er eneste som er på skadelisten hos Leipzig, men Tyler Adams og Jean-Kévin Augustin er begge tvilsomme.

Leipzig har en god statistikk mot M'gladbach. De er ubeseiret i de fem siste kampene mot Gladbach i alle turneringer. Med tanke på at gjestene har et sterkt angrep, og Gladbach har vist defensive svakheter mot middelmådig motstand, så synes jeg borteseier til 2,25 i odds er interessant. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet