SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Johannes Thingnes Bø lar seg ikke stoppe

Johannes Thingnes Bø overtok den gule ledertrøya i verdenscupen etter fredagens seier på sprinten i Hochfilzen. Lørdag er han favoritt til å vinne jaktstarten. Foto: Fredrik Sandberg/tt (NTB scanpix)

Johannes Thingnes Bø overtok den gule ledertrøya i verdenscupen etter fredagens seier på sprinten i Hochfilzen. Lørdag er han favoritt til å vinne jaktstarten. Foto: Fredrik Sandberg/tt (NTB scanpix) Foto:

Av

Det er jaktstart i Hochfilzen i dag og Johannes Thingnes Bø er klar favoritt til å vinne også i dag.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Engelsk dobbel til fet odds

Oddstips Premier League: Newcastle kan skrelle mot formsvake Burnley

Oddstips Premier League: Leicester er best i andre omgang

Lørdagskupongen: Leeds tar et nytt steg mot Premier League

V75 Bjerke: Superlørdag med Gulljackpot i V75 på Bjerke

V75 Bergsåker: Kihlström-show i lørdagens V75 på Bergsåker

V75 lørdag: Se Super Saturday gratis med V75 fra Bergsåker og V75 på Bjerke

Lørdagens langoddsprogram er som vanlig meget omfattende. Det er seks kamper i Premier League, der Liverpool er i aksjon allerede kl 13.30 hjemme mot Watford. Det er full serierunde i Championship og som vanlig en rekke kamper i både Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og Serie A. Det er verdenscup langrenn i Davos, verdenscup skiskyting i Hochfilzen og hopp fra Klingenthal. I alpint er det slalåm for menn i Val'dIsere.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Verdenscup jaktstart skiskyting - Johannes Thingnes Bø vinner - 1,90 (spillestopp kl 14.50)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Verdenscup skiskyting sprint i Hochfilzen. Johannes Thingnes Bø vant sprinten i Østersund og han avgjorde stafetten for Norge og han fulgte opp med å vinne fredagens sprint i Hochfilzen. Til tross for en bom på stående, tok han sin tredje strake sprintseier i Hochfilzen.

Lørdag er det jaktstart og Thingnes Bø vant fire jaktstarter forrige sesong. Han skjøt riktignok seks bom på jaktstarten i Hochfilzen forrige sesong, men det var nok et arbeidsuhell den dagen. Har riktignok Simon Desthieux kun 7,8 sekunder bak seg utfra start i dag, men franskmannen har fortsatt tilgode å ta en verdenscupseier. Alexander Loginov er 14,6 sekunder bak, men russeren har ikke vært i nærheten av å vise samme farten i løypa denne sesongen.

Johannes Thingnes Bø har sett veldig stødig ut på standplass denne sesongen og farten i sporet er fortsatt formidabel. 1,90 i odds på at han også vinner dagens jaktstart er grei odds og kan spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode