SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Juventus og Cristiano Ronaldo røk ut av Champions League mot Ajax. Nå tror vi de italienske gigantene slår tilbake. (AP Photo/Martin Meissner)

Juventus og Cristiano Ronaldo røk ut av Champions League mot Ajax. Nå tror vi de italienske gigantene slår tilbake. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Juventus må riste av seg skuffelsen etter tapet mot Ajax og sikrer seriegullet med seier mot Fiorentina lørdag. Juve blir en av våre sikre på lørdagens tippekupong.

DEL

LørdagskupongenSpillsenterets øvrige påskeaftenmeny:

Lørdagskupongen: Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Oddssingel Premier League: Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Oddsdobbel Premier League: Favorittdobbel fra Premier League

Målscorerspill Premier League: Raheem Sterling er brennhet

Oddssingel Bundesliga: I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Eurojackpot: Vant over 10 millioner Eurojackpot - tar ikke telefonen

Det er tett med tippekuponger i påskehelgen, og som vanlig er det tippekupong på Påskeaften. Bonuspotten blir først klar lørdag morgen, ettersom er det også er tippekupong på Langfredag. Lørdagens tippekupong består av fem kamper fra Premier League, en kamp fra League One, fire kamper fra skotsk Premiership, en kamp fra Allsvenskan og en kamp fra italiensk Serie A. Innleveringsfristen er kl 15.55. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

1. Newcastle - Southampton
Rafael Benitez og Newcastle tok en sterk borteseier mot Leicester forrige lørdag og det var trolig en avgjørende seier i forhold til nedrykksstriden. Med fire serierunder igjen å spille, er det nå sju poeng ned til Cardiff under streken og Cardiff har igjen både hjemmekamp mot Liverpool og bortekamp mot Manchester United og det må et mirakel til om de tar sju poeng eller mer på sine fire siste.  Newcastle stod med fem strake hjemmeseire, før det overraskende tapte 0-1 mot Crystal Palace i den siste hjemmekampen. Det er ingen nye skader eller karantener for hjemmelaget.

Sjekk alle sesongens Newcastle-drakter her!

Southampton hadde nok håpet at Brighton slo Cardiff hjemme tirsdag, men så skjedde ikke. De gjorde jobben selv hjemme mot Wolverhampton lørdag og tok tre meget viktige poeng. Fem poeng skiller ned til Cardiff, og Southampton har også en kamp tilgode. Moderate 5-3-9 på bortebane. Tre av de fem siste skal spilles borte, så har de igjen hjemmekamper mot ferdigspilte og bortesvake Bournemouth, samt nedrykksklare Huddersfield. Jannik Vestergaard er usikker, ellers er det ingen endringer for the Saints.

Det endte 3-0 i tilsvarende seriekamp forrige sesong. 9-3-1 på de spilte seriekampene på St. James Park.  Newcastle skal stå som klare favoritt her. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

2. Bournemouth - Fulham
Med sin oppsiktsvekkende 5-0 seier borte mot Brighton sist lørdag, er det ingen tvil om at det blir Premier League-fotball i Bournemouth også neste sesong. Eddie Howes gutter gikk altså fra å tape 1-3 hjemme mot Burnley, til å banke Brighton 5-0 borte. Den seieren var ikke lett å øyne på forhånd. Hjemme på Vitality stadium står Bournemouth med 7-5-5 hittil denne sesongen og fire serierunder før slutt, ligger laget på 12. plass med 41 poeng. Eddie Howe jubilerer med sin 500 kamp som manager lørdag og Howe har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

Det var mange som trodde Fulham ville klare seg fint i Premier League etter sitt opprykk og det at laget brukte sjekkheftet flittig før sesongstart. Slik har det ikke gått og fire serierunder før slutt, er nedrykket et faktum for Fulham. Stod med fattige 17 poeng og ni strake tap, før laget tok en meget overraskende 2-0 seier hjemme mot formsterke Everton sist lørdag. 18 av lagets 20 poeng er tatt på hjemmebane, borte har Fulham kun maktet å ta to poeng (0-2-15). Floyd Ayite kan være klar igjen etter en muskelskade, mens forsvarsspilleren Timothy Fosu-Mensah er usikker.

Bournemouth skal normalt fikse tre poeng her. H.

3. West Ham - Leicester
Høykapable West Ham viste atter en gang hvor mye fotball det bor i dette laget. Var det beste laget borte mot Manchester United forrige lørdag, men endte igjen opp med tap på bortebane etter at Paul Pogba satte sitt andre straffe i kampen ti minutter før slutt. 4-3-10 er svake bortetall. Det har gått noe bedre hjemme på London stadium (8-3-6), men likefullt er laget på en skuffende 11. plass med 42 poeng. Har således lite å spille for nå i sesongavslutningen.  Fem poeng opp til 7. plass som kan gi Europa League, men samtidig er det tre lag imellom. Marko Arnautovic er friskmeldt, mens Aaron Cresswell også skal være klar.  Manuel Lanzini, Javier Hernandez og Samir Nasri er dog alle usikre.

Se alle sesongens West Ham-drakter her!

Leicester holder denen 7. plassen og hadde muligheten til å ta enda sterkere grep om denne, dersom de hadde gjort jobben hjemme mot Newcastle forrige lørdag. Det endte istedenfor med 0-1 tap. Har en kamp mer spilt enn Wolverhampton på samme poengsum, men bedre målforskjell. Har et meget tøft program i de tre siste med hjemmekamp mot Arsenal, bortekamp mot Manchester City og hjemmekamp mot Arsenal og skal få det stritt med å holder 7. plassen. Brukbare 7-3-7 på bortebane. Marc Albrighton er friskmeldt etter over to måneder på sidelinjen. Ellers er det ingen endringer for Leicester.

1-1-2 på de fire siste tilsvarende i London. Denne er vrien. HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

4. Huddersfield - Watford
Huddersfield med ni tap på de ti siste seriekampene og er forlengst klare for nedrykk. Kun 14 poeng har de maktet og hele 48 minusmål. Sjanseløse borte mot Tottenham forrige lørdag, da det endte med 0-4 tap. 2-2-13 totalt på hjemmebane og kun scoret åtte mål på disse kampene.  Hjemmelaget har fortsatt en god del fravær.

En gigatabbe av keeper Ben Foster og tidlig 0-1 for Watford hjemme mot Arsenal mandag kveld. Like etterpå ble Troy Deeney utvist, men likefullt hadde Watford sine sjanser til å fikse poeng i den kampen. Det endte dog tilslutt med 0-1 tap. Ligger på 10. plass med 46 poeng, men har kamp tilgode både på Leicester på 7. plass (47 poeng) og Everton på 9. plass (46 poeng), så håpet om 7. plassen lever i beste velgående. Tre av de fire siste etter denne skal i tillegg spilles hjemme. Moderate 5-5-7 på bortebane. Troy Deeney fikk tre kampers karantene for sin utvisning mandag kveld, og soner sin første kamp lørdag.  Gerard Deulofeu og Roberto Pereyra må begge testes nærmere kampstart.

Huddersfield vant tilsvarende kamp 1-0 i fjorårssesongen, men den utgaven av Huddersfield var mye bedre enn årets utgave. En kamp som handler mye om motivasjon. Vi spiller UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

5. Wolverhampton - Brighton
Ikke uventet så røk Wolverhampton 2-3 borte mot Southampton forrige lørdag.  Men heldigvis for Wolverhampton så tapte også Leicester, Everton og Watford sine kamper i forrige serierunde og kampen om 7. plassen som kan gi Europa League er således uforandret. Wolverhampton ligger på 8. plass med to mål dårligere målforskjell enn Leicester på 7. plass og Wolves har i tillegg en kamp mindre spilt. Tre av de fem siste skal spilles hjemme på Molineux, mens de har tøffe bortekamper mot Watford og Liverpool i de to siste bortekampene. Fine 8-3-5 på hjemmebane hittil.  Nuno Espirito Santo kan mønstre et skadefritt mannskap og har heller ingen karantener i sitt lag.

Brighton gikk på sitt fjerde strake tap når de tirsdag røk 0-2 hjemme mot Cardiff. Det betyr at Brighton har satt seg selv i en vanskelig situasjon nå og nå er det kun to poeng ned til Cardiff på direkte nedrykk. Nå har riktignok Brighton en kamp mindre spilt, men i de fem gjenstående har Brighton følgende motstand: Wolverhampton borte, Tottenham borte, Newcastle hjemme, Arsenal borte og Manchester City hjemme. Med tanke på at Brighton har tapt hjemme mot Southampton (0-1), Bournemouth (0-5) og Cardiff (0-2) i sine tre siste hjemmekamper, ser det stygt ut. Cardiff på sin side har bortekamp mot Fulham og hjemmekamp mot Crystal Palace og der er det mulig å skaffe seg seire. Brighton med meget svake 3-2-11 på bortebane og det var like ille i fjorårssesongen (2-5-12). Anthony Knockaert soner sin andre av tre kampers karantene, ellers er det ingen nye fravær hos bortelaget.

Wolverhampton har nok ristet av seg skuffelsen etter semifinaletapet i FA-cupen nå og totalt formløse Brighton skal være grei skuring. H.

6. Accrington Stanley - Luton
League One der det drar seg til både i toppen og bunnen, nå som de aller fleste lagene kun har fire seriekamper igjen å spille.

Accrington Stanley har fire lag mellom seg og nedrykksplass og ligger på 16. plass med 48 poeng. men det skiller kun fire poeng ned og de har blant annet to meget tøffe bortekamper igjen etter denne. Men de har en kamp tilgode på samtlige lag bak seg. Står med 6-6-9 både på hjemme- og bortebane, og kun en seier på de seks siste seriekampene (1-1-4).

Serieleder Luton stod med 20-8-0 på sine 28 siste seriekamper, før det endelig kom et tap lørdag. Da ble det 1-3 borte mot meget formsterke Charlton. Luton tapte faktisk fire av sine sju første bortekamper, men har altså vært kanongode etter den litt svake sesongstarten og står med 10-6-5 totalt på bortebane. Har fire poeng ned til Portsmouth på 3. plass, med samme antall kamper spilt. Har to av sine tre siste hjemme og i tillegg en overkommelig bortekamp mot Burton, så alt tyder på at Luton fikser opprykk til Championship.

Det er ikke helt umulig at Luton kjenner på presset nå. B på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

Klikk her for å levere din tippekupong

7. Kilmarnock - Aberdeen
Skotsk Premiership og dette er første runde etter at serien ble delt i to. Etter 33 serierunder deles nemlig denne serien i topp seks og bottom seks. Denne kampen er fra topp seks der lagene nå spiller enkel serie mot hverandre. Vinneren etter 38 serierunde når playoff i Champions League, mens lag nummer to og tre når Europa League.

Kilmarnock ligger på den viktige 3. plassen og får dermed tre av de fem siste på hjemmebane. Ingen tap på de seks siste seriekampene og sterke 10-2-4 på hjemmebane hittil. Tapte dog hjemmekampen mot Aberdeen tidligere i sesongen, mens de vant den ene borte og den andre ble uavgjort.

Også Aberdeen vant sin siste kamp i selve grunnserien og endte a poeng med Kilmarnock, men med litt dårligere målforskjell. Søndag ble det 0-3 tap i cupen mot Celtic. Solide 9-3-4 på bortebane i serien hittil.

Meget viktig kamp om 3. plassen dette altså og Aberdeen har faktisk fem strake seire borte mot Kilmarnock. B.

8. Livingston - St. Mirren
Første kamp i nedrykkspuljen. Livingston endte på 9. plass i grunnserien med 42 poeng og kan ikke rykke ned, da avstanden ned til St. Mirren som ligger nest sist er på hele 21 poeng. Tre seire på de fire siste hjemmekampene i grunnserien og hadde sterke 10-2-5 totalt på hjemmebane i denne.

St. Mirren endte altså nest sist i grunnserien med kun 21 poeng. Det er på nedrykkskvalifisering og ned til Dundee på direkte nedrykk skiller det kun tre poeng. Vant kun en av 16 bortekamper i grunnserien, men tok faktisk poeng i tre av de fire siste bortekampene.

Livingston vant 3-1 i den ene spilte hjemmekampen tidligere i sesongen. St. Mirren har alt å spille for kan ta bortepoeng igjen. HU.

9. St. Johnstone - Dundee
St. Johnstone var lenge med i kampen om topp seks, men avsluttet sesongen svakt med kun to seire på de ti siste seriekampene (2-1-7) og endte dermed på 7. plass med 44 poeng.  Ustabile 6-4-6 på hjemmebane i grunnserien.

Dundee endte helt sist og tok kun 18 poeng, men de har kun tre poeng opp til St. Mirren på nedrykkskvalifisering. De avslutter finalerunden med hjemmekamp mot nettopp St. Mirren 18. mai. Svake 3-2-11 på bortebane i grunnserien.

St. Johnstone vant begge hjemmekampene mot Dundee med 2-0 i grunnserien og det vant også den ene spilte bortekampen med 2-0. Hjemmelaget kan slite med motivasjonen her, vi tar med en halvgardering. HU.

10. Hamilton Academical - Motherwell
Hamilton Academical har alt å spille for i dette sluttspillet. Fire poeng skiller ned til St. Mirren og nedrykkskvalifisering og de skal møte nettopp St. Mirren og jumbo Dundee i de to bortekampene de skal spille i sluttspillet. 4-3-9 på hjemmebane i grunnserien.

Motherwell endte på 8. plass i grunnserien, men de var hele 18 poeng foran Hamilton. Tapte ti av sytten bortekamper, men de vant den ene spilte bortekampen mot Hamilton med 2-1.

Lagene møttes to ganger på samme bane i fjorårssesongen, da vant de hver sin kamp. HB.

11. Sirius - Malmö
Fjerde serierunde i Allsvenskan. Sirius med en flott start der laget innledet med en sterk 2-0 seier borte mot Kalmar og fulgte opp med 3-2 seier hjemme mot AFC Eskilstuna hjemme på Studentarnas IP i Uppsala. Søndag ledet laget 1-0 borte mot AIK til pause, men endte opp med å tape 1-2. Uansett har den nye treneren Henrik Rydström fått en flott start med sitt Sirius.  Sirius hadde ikke bedre enn 3-5-7 på hjemmebane forrige sesong.

Alle svenske eksperter har tippet Malmö som seriemester denne sesongen. Uwe Rösler rrår over en meget bred stall og økonomisk er Malmö i en særklasse i svensk fotball. Men starten kunne vært bedre. 1-1 hjemme mot Häcken i seriepremieren og deretter ble det 1-3 tap borte mot GIF Sundsvall. Søndag kom endelig sesongens første seier da Østersund ble slått 2-0 hjemme i Malmö.  7-3-5 på bortebane for Malmö i fjorårssesongen.

0-4 i de to foregående seriemøtene i Uppsala. Det er ikke lett å argumentere for hjemmeseier her. UB.

12. Juventus - Fiorentina
Gedigen skuffelse for Juventus hjemme mot Ajax i tirsdagens returoppgjør i Champions League. Cristiano Ronaldo sendte Juve foran med 1-0, men ikke lenge etterpå utlignet Ajax til 1-1 og lagene var like langt. Midtveis i 2. omgang sendte så Matthijs De Ligt Ajax foran med 2-1 og Juventus av avhengig av å score to mål til. Ajax holdt lett unna og er klare for semifinale, mens Juventus er utslått. De skiftet ut hele elleveren borte mot Spal sist lørdag og tapte den kampen 1-2. Leder Serie A uansett med hele 17 poeng ned til Napoli og det blir nytt seriegull på Juventus. Solide 14-2-0 på 16 spilte hjemmekamper i Serie A. Chiellini, Douglas Costa, Dybala, Mandzucic og Khedira er alle uaktuelle til lørdagens hjemmekamp.

Fiorentina har gjennomført en meget skuffende sesong og ligger helt nede på 10. plass når det gjenstår seks serierunder. Det er 13 poeng opp til Atalanta på 6. plass, så alt håp om Europa er ute. Svake 3-8-5 på bortebane og laget er uten seier på sine åtte siste seriekamper (0-5-3). Fiorentint har ingen spesielle fravær.

Sju strake hjemmeseire i de sju siste tilsvarende.  Juventus sikrer seriemesterskapet med seier her og formløse Fiorentina skal være meget overkommelig. H.

96-rekker:
1. Newcastle  — Southampton H

2. Bournemouth — Fulham H

3. West Ham  — Leicester HUB

4. Huddersfield  — Watford UB

5. Wolverhampton  — Brighton H

6. Accrington Stanley — Luton Town B

7. Kilmarnock — Aberdeen B

8. Livingston — St. Mirren HU

9. St. Johnstone — Dundee FC HU

10. Hamilton Academical — Motherwell HB

11. Sirius — Malmö UB

12. Juventus — Fiorentina H

432-rekker:

1. Newcastle — Southampton H

2. Bournemouth — Fulham H

3. West Ham — Leicester HUB

4. Huddersfield — Watford HUB

5. Wolverhampton — Brighton H

6. Accrington Stanley — Luton Town HUB

7. Kilmarnock — Aberdeen B

8. Livingston — St. Mirren HU

9. St. Johnstone — Dundee FC HU

10. Hamilton Academical — Motherwell HB

11. Sirius — Malmö UB

12. Juventus — Fiorentina H

Klikk her for å levere din tippekupong