SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Knalltøff bortekamp for Gerrard og Rangers

Glasgow Rangers og Josh Windass har en tøff bortekamp mot Aberdeen onsdag. (AP Photo/John Raoux)

Glasgow Rangers og Josh Windass har en tøff bortekamp mot Aberdeen onsdag. (AP Photo/John Raoux) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rangers og Steven Gerrard har en steintøff bortekamp mot formsterke Aberdeen i skotsk Premiership i kveld.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel FA-cupen: Brighton tar FA-cupen på alvor

Oddssingel Skottland: Knalltøff bortekamp for Gerrard og Rangers

Oddsdobbel håndball: Frisk håndballdobbel til over tre ganger innsatsen

Oddssingel Premier League: Manchester City skal tilbake på toppen

Midtukekupongen: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen

V76 BjerkeVi jakter V75-opptur på Bjerke

V4 BergsåkerFrekke V4-objekter til lunsj

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er Super-G for menn under VM i alpint i Åre. I tillegg er det duket for Barcelona mot Real Madrid i første semifinaleoppgjør av Copa del Rey. I Premier League kan Manchester City overta serieledelsen dersom de vinner sin bortekamp mot Everton. Ellers er det cupfotball fra Tyskland og det er full serierunde i skotsk Premiership. Her hjemme spilles det en rekke kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Aberdeen - Rangers H 3,40 (spillestopp kl 20.40)

Aberdeen stod med fire strake seire, før det ble 3-4 tap hjemme for Celtic i den siste seriekampen i 2018. Har innledet strålende etter nyttår og tatt ti poeng på sine fire første seriekamper i 2019. Har avansert til 3. plass på tabellen med totalt 46 poeng og har kun to poeng opp til Rangers på 2. plass. Solide 7-2-3 hjemme på Pittodrie stadium i Aberdeen. Aberdeen-manager Derek McInnes kan glede seg over at førstekeeper Joe Lewis og toppscorer Sam Cosgrove som begge måtte ut med skader i lørdagens seriekamp mot Hibernian, er klare til kveldens toppkamp. Det samme gjelder for forsvarsspilleren Michael Devlin. Forsvarskollega Scott McKenna er derimot fortsatt ute.

Se alle sesongens Rangers-drakter her!

Rangers innledet 2019 med bortetap mot Kilmarnock (1-2), men har tatt to komfortable seire i sine to siste seriekamper. Holder 2. plassen og er seks poeng bak serieleder Celtic. Har dog ikke bedre enn 7-2-3 på bortebane. Nysigneringene Glen Kamara og Matt Polster er ikke helt friskmeldte enda, mens Graham Dorrans, Eros Grezda og Jamie Murphy fortsatt er ute med skader.

Disse lagene møttes i seriepremieren i Aberdeen tilbake i august 2018, da endte det 1-1. Vi har feeling for formsterke Aberdeen her. Slik oddsene er satt i denne kampen, synes 3,40 på hjemmeseier svært høyt. Vi tror på Aberdeen og setter et spill på hjemmelaget til flott odds.

Klikk her for å levere dette spillet