SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kritisk bortekamp for Solskjær og United

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United står foran en tøff bortekamp mot Everton i dag.  (AP Photo/Joan Monfort)

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United står foran en tøff bortekamp mot Everton i dag. (AP Photo/Joan Monfort) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Everton har tatt for seg i hjemmekampene mot topp seks-lagene i det siste. Manchester United får en tøff kamp i ettermiddag.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 1. påskedagsmeny:

Oddssingel Premier League: Kritisk bortekamp for Solskjær og United

Oddssingel Premier League: Liverpool må fortsette å vinne

Oddsdobbel: Deilig favorittdobbel til tre i odds

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss 1. påskedag. I Premier League er det tre kamper og først ut er Everton - Manchester United med kampstart 14.30. Kl 17 starter så både Cardiff - Liverpool og Arsenal - Crystal Palace. I tillegg spilles det meget viktige kamper i La Liga og det er toppkamp i Allsvenskan mellom Häcken og Djurgården. I Bundesliga spilles det to kamper og det er også kamper i både Ligue 1 og Eredivisie i Nederland. På hockeyfronten er det klart for første finalekamp mellom Färjestad og Djurgården og i NHL kan både Toronto Maple Leafs og Vegas Golden Knights ta seg videre i sluttspillet dersom de vinner sine respektive kamper.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Everton - Manchester United H 2,85 (spillestopp kl 14.25)

Foran Evertons forrige hjemmekamp mot Arsenal lanserte undertegnede spill på Everton med overskriften "Everton kan hjelpe Solskjær og United". Det slo til, Eerton vant kampen 1-0. Det var stilt forventninger til Everton før denne sesongen, men de har ikke blitt helt innfridd. Fire serierunder før slutt ligger Everton på 10. plass med 46 poeng. 7. plassen kan gi Europa League-spill og opp dit skiller det kun tre poeng og med seier i ettermiddag overtar Everton 7. plassen.  Everton hadde forut for Arsenal-kampen, imponert med 2-0 seier borte mot West Ham og 2-0 seier hjemme mot Chelsea og prestert sin beste fotball for sesongen. Men Everton hadde ikke vært Everton om de ikke hadde rotet seg vekk igjen. Sist lørdag endte det med et meget skuffende 0-2 tap borte for Fulham. Totalt står Everton med 8-4-5 hjemme på Goodison Park denne sesongen. De tre siste har gitt to seire og en poengdeling. Motstander i de tre siste hjemmekampene har vært Liverpool (0-0), Chelsea (2-0) og Arsenal (1-0).  Andre Gomez soner sin første av tre kampers karantene i dag.

NB: 14 millioner i Lotto-potten neste uke. Lever kupongen her!

Manchester United er ikke i nærheten av det nivået de hadde i innledningen når Ole Gunnar Solskjær overtok på Old Trafford. De røk som ventet ut av Champions League tirsdag når det endte med 0-3 tap borte mot Barcelona. De har to tap og to seire på de fire siste seriekampene, begge seirene er kommet hjemme på Old Trafford og begge gangene med 2-1. Men både mot Watford nest sist og mot West Ham sist helg, burde bortelagene fått med seg poeng. Ligger på 6. plass før dagens kamp og har to poeng opp til Arsenal på 4. plass med likt antall kamper spilt. Allerede onsdag venter en meget tøff bortekamp mot Manchester City. Og slik United opptrer for tiden, kan det være game over i kampen om topp fire etter de to neste seriekampene. Luke Shaww soner fortsatt karantene, ellers skal Ole Gunnar Solskjær ha et fulltallig mannskap.

Det står 2-1-2 på de fem siste tilsvarende på Goodison Park. Everton har slått to topp seks-lag i sine to siste hjemmeekamper. Slik oddsene er satt i dagens kamp, er det hjemmeseier som er spillet her. 2,85 er fin odds på at Everton tar en ny seier mot ett av topp seks-lagene hjemme.

Klikk her for å levere dette spillet