SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kun tre poeng er godt nok

Mohamed Salah sprudler igjen hos Liverpool. Her jubler han sammen med  Roberto Firmino etter 2-1-seieren mot Tottenham på Anfield.  Vi tror de kan ta en ny London-skalp i dag.  (AP Photo/Rui Vieira)

Mohamed Salah sprudler igjen hos Liverpool. Her jubler han sammen med Roberto Firmino etter 2-1-seieren mot Tottenham på Anfield. Vi tror de kan ta en ny London-skalp i dag. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool presses av Manchester City til å vinne igjen og igjen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Tippekupongen: Chelsea med sensasjonelt sterk statistikk på Anfield

Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt kan bli en sensasjon

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø

Oddsdobbel: Vi tror Sarpsborg tar sesongens første trepoenger

V64/V5 Bro ParkStor jackpotsøndag på Bro Park

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og byr blant annet på storkampen mellom Liverpool og Chelsea i Premier League. Også Manchester City skal i aksjon, de spiller borte mot Crystal Palace. I Eliteserien skal det spilles seks kamper i kveld og i OBOS-ligaen er det syv kamper som skal spilles. I tillegg er det en rekke kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Allsvenskan. Det spilles også noen kamper i PostNord-ligaen her hjemme. På hockeyfronten ruller Stanley Cup videre, her skal det spilles tre kamper, mens Färjestad tar imot Djurgården til femte kamp i semifinalen i Sverige.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Liverpool – Chelsea (Pause/fulltid dobbel) U/H – 4,25 i odds (spillestopp kl. 1725)

Klikk her for å levere dette spillet

Liverpool tok en solid 2-0-seier hjemme mot Porto i den første Champions League-kvartfinalen tirsdag. Søndag jakter de tre nye poeng i håp om å få Premier League-trofeet til Anfield for første gang.

Med Manchester City i aksjon tidligere søndag, er sjansen stor for at Liverpool trenger en seier mot Chelsea for å ta tilbake tabelltoppen denne helgen, og da har de én kamp til gode på de regjerende mesterne.

Se alle sesongens Liverpool-drakter her!

Seieren mot Porto var Liverpools 15 kamp på rad uten tap i alle turneringer, men de har ikke imponert i de siste kampene i Premier League. I februar og mars spilte de uavgjort i fire av seks kamper, og selv om de har begynt å vinne kamper igjen så er det litt rusk i Liverpool-maskineriet.

De var heldige som tok alle tre poengene mot Southampton, og to sene scoringer gjorde at de fikk med seg alle tre poengene mot Fulham og Spurs.

På Anfield er Liverpool ubeseiret i 37 ligakamper på rad. De har 27 seire og ti uavgjorte.

Chelsea har funnet formen på akkurat rett tidspunkt. De har nå tre seire på rad i Premier League, men Maurizio Sarri har tapt de siste fem bortekampene mot de etablerte topp seks-lagene, og de har sluppet inn totalt 14 mål i disse kampene.

Laget fra Vest-London har også tapt fem av seks bortekamper mot lag på øvre halvdel av tabellen. Det eneste seieren kom mot Watford på Boxing Day.

Andy Robertson er tilbake hos Liverpool etter at han var suspendert mot Porto. Også Joe Gomez er tilgjengelig igjen.

Chelsea gjorde syv endringer på laget i Europa League-kampen mot Slavia Praha Hazard. Emerson spilte ikke torsdagens kamp, men kan være tilbake på venstrebacken søndag. Stortalentet Callum Hudson-Odoi var ikke med til Tsjekkia torsdag, og det er usikkert om han spiller søndagens match på Anfield.

Liverpool er ubeseiret i de 17 siste Premier League-kampene på Anfield mot topp seks-lagene. De står med ni seire og åtte uavgjorte.

Chelsea liker seg på Anfield. De er ubeseiret i de åtte siste oppgjørene der i alle turneringer. De har spilt 1–1 i de tre siste ligakampene der. Sist Liverpool vant hjemme mot Chelsea var i mai 2012.

Jeg innser at U-fare er ganske stor i denne matchen. Chelsea kjemper for en top fire-plassering, og de vil for all i verden ikke tape denne kampen. Men jeg tror Liverpool vinner denne kampen, uansett om Chelsea stiller med sitt beste lag eller ei.

Liverpool burde vunnet tirsdagens kamp mot Porto i Champions League med mer enn to mål, og de har evnen til å heve seg i denne typen kamper. Jürgen Klopp sine karer er solide denne sesongen, og jeg tror de kan bryte den negative hjemmetrenden mot Chelsea søndag.

I de åtte siste kampene mellom disse lagene på Anfield har det stått uavgjort eller Chelsea har ledet til pause. Jeg tror på en jevnspilt kamp på Merseyside søndag, men ett poeng holder ikke for Liverpool. Et scenario hvor det står uavgjort til pause og Liverpool vinner etter 90 minutter gir 4,25 i odds. Det mener jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet