SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool blir grovt undervurdert

Liverpool's Georginio Wijnaldum celebrates scoring his side's third goal against Arsenal during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday March 4, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)(/PA via AP)

Liverpool's Georginio Wijnaldum celebrates scoring his side's third goal against Arsenal during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday March 4, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)(/PA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool er alltid best mot de beste!

DEL

OddstipsSøndagens langoddsprogram er variert og byr også på flere fristende objekter. Det spilles blant annet tre kamper i Premier League, og høydepunktet er naturligvis storoppgjøret mellom Manchester City og Liverpool.

Søndagskupongen: Må Guardiola rett og slett forandre seg?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Manchester City – Liverpool B

Engelsk, Premier League. Tabellnaboer som kjemper om en plass i Mesterligaen neste sesong. City ligger på tredjeplass med 56 poeng, ett poeng foran Liverpool med én kamp mindre spilt.

Pep Guardiolas menn har mulighet til å skaffe seg en luke ned til Liverpool om de vinner, men det blir ikke lett. Spørsmålet er om City -spillerne har ristet av seg skuffelsen etter de røk ut av Mesterligaen mot Monaco. Etter å ha ledet 5–3 fra den første kampen, så rotet de det til på bortebane og tapte 1–3. Dermed ble de slått ut på bortemålsregelen.

City har vist god form i Premier League, hvor de er ubeseiret i de seks siste kampene. Det var likevel skuffende å bare klare 0–0 hjemme mot Stoke i forrige serierunde.

Liverpool er ingen ønskemotstander for City akkurat nå. De har nemlig tapt fem av de siste seks kampene mot laget fra Merseyside, og de har alvorlig trøbbel med å tettet igjen bakover i kampene mot Anfield-laget. 

Manchester City har ikke holdt nullen i de siste tolv oppgjørene mot Liverpool.

Liverpool har blitt Premier Leagues Robin Hood: Tar fra de rike og gir til de fattige. De herjer altså mot storlagene, men ryker mot de lagene som ligger på nedre halvdel av tabellen. Liverpool er ubeseiret i de ni siste kampene mot lagene som ligger på topp seks i Premier League denne sesongen. De står med 5-4-0.

Liverpool har vunnet fire ligakamper på rad mot City for første gang siden 1981. Den gangen vant de syv matcher på rad. Laget fra Beatles-byen har faktisk kun tapt to av de tolv siste kampene mot Manchester City.

Det er en Liverpool-spiller som elsker å spille mot Manchester City. Brasilianske Philippe Coutinho har scoret flere Premier League-mål mot Manchester City enn noen andre lag i ligaen. Han har totalt fire mål mot dem så langt. Sadio Mané er en annen spiller som har herjet med City, både for Southampton og for Liverpool.

Pep Guardiola har ingen nye spillere på skadelisten, men Gabriel Jesus, Ilkay Gündogan og kaptein Vincent Kompant er alle utilgjengelig. Liverpool-manager Jürgen Klopp er optimistisk med tanke på at Roberto Firmino vil være tilbake. Samtidig er det bekreftet at Daniel Sturridge og Jordan Henderson er ute.

Jürgen Klopp har et godt tak på Guardiola. Han har vunnet fem ganger mot spanjolen, og det er mer enn noen annen manager.

Jeg tror Liverpool er litt undervurdert i denne kampen, og jeg lar meg friste av borteoddsen som er fine 3,50. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 1725.

Her er vårt råtips søndag 19. mars:

Manchester City – Liverpool 1,88 – 3,35 – 3,50 B

Total odds: 3,50