SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool må fortsette å vinne

Roberto Firmino har vist flott form den siste tiden. (AP Photo/Dave Thompson)

Roberto Firmino har vist flott form den siste tiden. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Skal Liverpool ta sitt etterlengtede seriegull, er det kun seier og tre poeng som gjelder borte mot desperate Cardiff i dag.

DEL

(Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 1. påskedagsmeny:

Oddssingel Premier League: Kritisk bortekamp for Solskjær og United

Oddssingel Premier League: Liverpool må fortsette å vinne

Oddsdobbel: Deilig favorittdobbel til tre i odds

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss 1. påskedag. I Premier League er det tre kamper og først ut er Everton - Manchester United med kampstart 14.30. Kl 17 starter så både Cardiff - Liverpool og Arsenal - Crystal Palace. I tillegg spilles det meget viktige kamper i La Liga og det er toppkamp i Allsvenskan mellom Häcken og Djurgården. I Bundesliga spilles det to kamper og det er også kamper i både Ligue 1 og Eredivisie i Nederland. På hockeyfronten er det klart for første finalekamp mellom Färjestad og Djurgården og i NHL kan både Toronto Maple Leafs og Vegas Golden Knights ta seg videre i sluttspillet dersom de vinner sine respektive kamper.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Cardiff - Liverpool - pause/fulltid U/B 3,50 (spillestopp kl 16.55)

Cardiff vant den meget viktige sekspoengskampen borte mot Brighton tirsdag kveld med 2-0 og holder dermed liv i drømmen om ny kontrakt i Premier League. Da var det et lite skår i gleden at samme Brighton fikk med seg ett poeng fra bortemøtet mot Wolverhampton i går. Fire serierunder før slutt, skiller det tre poeng opp til Brighton, men Cardiff har tolv mål dårligere målforskjell. Cardiff har bortekamp mot Fulham i neste serierunde og deretter hjemmekamp mot Crystal Palace og avslutter med bortekamp mot Manchester United.  Dessuten har Brighton et steintøft program igjen, så selv med tap i dag, er det håp for Cardiff. Cardiff står med 6-3-9 totalt på hjemmebane, men de har tapt alle fem hjemmekampene mot de topp seks-lagene de hittil har møtt.  Harry Arter blir ikke klar til ettermiddagens kamp, mens Aron Gunnarsson må testes nærmere kampstart.

Liverpool tok en fortjent 2-0 seier hjemme mot Chelsea sist søndag og dermed er stillingen mot Manchester City i kampen om seriegullet uendret. Manchester City vant sin hjemmekamp mot Tottenham lørdag og med likt antall kamper er City ett poeng foran. Liverpool har i tillegg til dagens kamp, også igjen bortekamp mot Newcastle og hjemmekamper mot hhv Huddersfield og Wolverhampton og bortsett fra bortekampen mot Newcastle ser programmet klart overkommelig ut. Solide 11-5-1 på bortebane.  Joe Gomez er endelig friskmeldt og dermed er Liverpool på det nærmeste fulltallige.

Cardiff holdt både Arsenal og Chelsea til uavgjort ved pause i sine respektive hjemmekamper, mens hele fem av Liverpools seks siste bortekamper har stått uavgjort til pause. Så også i forrige bortekamp mot Southampton der det stod 1-1 til pause og Liverpool vant kampen 3-1. 1,20 på Liverpool-seier i dag kan ikke brukes til særlig mye. Vi hever risikoen en del og spiller U til pause og B etter full tid. Oddsen på det objektet er klart mer spenstige 3,50.

Klikk her for å levere dette spillet