SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Liverpool skal hjelpe oss å doble pengene

Mohamed Salah sprudler igjen, og det gjør at vi har troen på at Liverpool skal vinne borte mot Porto. Her jubler han sammen med Virgil van Dijk og Jordan Henderson etter scoringen mot Chelsea på Anfield i Premier League.  (AP Photo/Rui Vieira)

Mohamed Salah sprudler igjen, og det gjør at vi har troen på at Liverpool skal vinne borte mot Porto. Her jubler han sammen med Virgil van Dijk og Jordan Henderson etter scoringen mot Chelsea på Anfield i Premier League. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror Liverpool vinner i Portugal.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Tottenham er sjanseløs mot City

Oddsingel målscorerspill: Vi tror Mané gjør livet surt for Porto

Oddssingel Champions League: Liverpool skal hjelpe oss å doble pengene

Oddssingel Ligue 1: Nå er det krise i PSG

Vikinglotto: 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Eurojackpot: Vant 562 millioner – nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det er ikke et veldig omfattende langoddsprogram denne onsdagen, men de to siste kvartfinale-returene i Champions League skal spilles. Manchester City hjemme mot Tottenham, mens Liverpool skal til Porto og har som kjent et flott utgangspunkt etter sin 2-0 seier på Anfield. I tillegg spilles det kamper i både Serie A og Ligue 1 og det er også en kamp i Toppserien for kvinner her hjemme. Natt til torsdag er det tre kamper i sluttspillet i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

FC Porto – Liverpool 3,55 – 3,35 – 2,00 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Porto tapte første kampen 0–2 på Anfield, men de slo tilbake i helgen og vant 3–0 i den hjemlige ligaen mot Portimonense.

Hjemme på Estádio do Dragão har de vunnet de fire siste kampene i Champions League, men de har dårlige minner fra sist Liverpool var på besøk i den portugisiske havnebyen. Jürgen Klopp sine menn banket Porto 5–0 her forrige sesong. Det er portugisernes største tap i Europa noensinne.

Porto har hatt problemer mot engelske lag. De har tapt de fem siste kampene mot engelske lag i utslagsrundene i Champions League. Sist de slo ut et engelsk lag over to kamper i Champions League var i 2003-2004-sesongen, da de gikk til topps i turneringen.

Den gangen ledet José Mourinho portugiserne til seier i åttendedelsfinalen mot Manchester United. De vant 2–1 hjemme i Portugal og spilte 1–1 på Old Trafford.

Og: Porto har iallfall en statistikken på sin før returmatchen mot Liverpool. To av de tre lagene som tapte den første åttendedelsfinalen i Champions League denne sesongen med to mål eller mer klarte å snu resultatet i returoppgjøret. Manchester United slo ut PSG og Juventus gjorde det samme med Atlético Madrid. Det gir dem håp.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Liverpool har imidlertid aldri tapt mot Porto i Europa. De har møtt portugiserne syv ganger tidligere og fasiten viser fire seire og tre uavgjorte, og de har holdt nullen i de tre siste kampene mot Porto.

Samtidig har Porto tapt den første kampen i utslagsrundene i europacupene med to mål eller mer seks ganger tidligere, og alle seks gangene har de røket ut av Europa.

Moussa Marega var farlig frempå flere ganger på Anfield. Han er mannen Liverpool må passe opp for i returkampen. Marega har nemlig scoret i de fire siste kampene til Porto i Champions League denne sesongen. Men jeg tror ikke han klarer å ødelegge for Liverpool onsdag.

Liverpool har en to måls ledelse fra hjemmekampen, og de kjemper om ligatittelen i Premier League. Derfor har jeg vært inne på tanken om at de kanskje kunne være fornøyd med et uavgjortresultat i Portugal.  Det finner gode argumenter for U.

Liverpool har bare vunnet fire av de siste ni bortekampene i alle turneringer, men tre av kampene har endt uavgjort. Porto på sin side har en solid hjemmestatistikk. De har kun tapt én av de siste 22 kampene foran egne fans. Til tross for denne statistikken, og resultatet fra første kampen, så tror jeg Liverpool vinner i Portugal.

Liverpool er ikke kjent for å spille på resultat. Det er ikke Jürgen Klopp sin stil. Liverpool kommer til Portugal stinn av selvtillit etter å ha vunnet syv kamper på rad i alle turneringer, og jeg tror de går for å vinne.

Pepe og Héctor Herrera er tilbake hos Porto etter å ha vært suspendert i den første kampen mot Liverpool. Begge går antakeligvis rett inn i startelleveren. Også Yacine Brahimi kan få sjansen fra start onsdag for å gi mer offensivt trøkk.

Alex Oxlade Chamberlain og Dejan Lovren er ikke med til Porto, men Andrew Robertson er tilbake hos Liverpool etter å ha vært suspendert i hjemmekampen.

Porto trenger en tidlig scoring om de skal holde liv i håpet om en semifinale, og da må fremover på banen. Det vil gi Liverpool rom å kontre i. Jeg tror spillere som Salah og Mané kan utnytte det. 2,00 i odds på Liverpool-seier er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet