SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

LSK kan lage trøbbel for Molde

Lillestrøm-spillere jubler for Thomas Lehne Olsens (i midten) andre mål under eliteseriekampen mellom Lillestrøm Sportsklubb og Ranheim på Åråsen stadion.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Lillestrøm-spillere jubler for Thomas Lehne Olsens (i midten) andre mål under eliteseriekampen mellom Lillestrøm Sportsklubb og Ranheim på Åråsen stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Molde har ikke imponert i sine to første bortekamper. I kveld venter en meget tøff bortekamp mot Lillestrøm.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. påskedagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann

Oddssingel Eliteserien: LSK kan lage trøbbel for Molde

Oddsdobbel Eliteserien: Mjøndalen er voldsomt forbedret

Oddsdobbel: Derby kjemper desperat for å nå playoff

Tippekupongen: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg

Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken

Oddssingel Post Nord-ligaen: FFK får det tøft i slaget om Østfold

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Lillestrøm - Molde H 3,00 (spillestopp kl 17.55)

Thomas Lehne Olsen brente et straffespark for Lillestrøm på stillingen 1-1 i mandagens serieåpning borte mot Stabæk. En dårlig Nadderud-matte gjorde det vanskelig å spille fotball da, men 1-1 var vel rettferdig etter spill og sjanser. Lillestrøm har slitt i bunnstriden de siste sesongene, men er ikke ventet å havne helt nedi der denne sesongen. Fulgte opp med å slå Ranheim 2-1 forrige søndag og står med 4 poeng etter de to første serierundene. Holdt bra følge med Sarpsborg 08 sist søndag, men måtte reise fra Østfold med 0-1 tap. Med tanke på at LSK har hatt to av de tre første borte, må fire poeng sies å være en bra start. Tapte kun to hjemmekamper på Åråsen forrige sesong (5-8-2).

Som ventet fikk Molde problemerd borte mot Bodø/Glimt forrige søndag og tapte meget fortjent 2-3. Det resultatet lyver dog litt, Glimt kunne og burde vunnet med større sifre. Molde kan også prise seg lykkelig over at de fikk med seg ett poeng hjem fra seriepremieren i Sarpsborg sist søndag. Det er mange eksperter som tror på Molde-gull denne sesongen, men da må de forbedre prestasjonene sine på bortebane. Hjemme på Aker Stadion er de normalt sterke og her har de vunnet 3-0 mot Stabæk og 4-1 seier mot Vålereng allerede.

2-1-1 på de fire siste tilsvarende på Åråsen og Molde står med andre ord overfor en ny tøff bortekamp. Slik oddsene er satt i denne kampen, er det uten tvil hjemmeoddsen som frister mest. 3,00 på at Lillestrøm slår Molde er flott betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet