SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Malaga tar første skritt på veien tilbake til La Liga

Her er Malagas Federico Ricca i kamp mot Arda Turan og Barceona i 2016. Nå håper Malaga på å rykke direkte opp igjen til den gjeveste divisjonen i Spania. (AP Photo/Manu Fernandez)

Her er Malagas Federico Ricca i kamp mot Arda Turan og Barceona i 2016. Nå håper Malaga på å rykke direkte opp igjen til den gjeveste divisjonen i Spania. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Malaga rykket ned fra La Liga sist sesong. Vi tror de tar første stikk i opprykksplayoffen onsdag.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel VM: Buklanding for Norge

Oddssingel VM: Pangodds på Nigeria

Oddssingel La Liga-playoff: Malaga tar første skritt på veien tilbake til La Liga

V4/V5 ØvrevollÅrets første galopplunsj på Øvrevoll

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Supertrekning: Norsk Tipping trekker 24 millionpremier

Vikinglotto:

Det er ikke veldig mange spilobjekter på onsdagens langoddsprogram, men samtidig er det flere høyinteressante kamper. Norges kvinnelandslag skal opp mot vertsnasjonen Frankrike i sin andre kamp, og det er også en meget spennende kamp mellom Spania og Tyskland. I tillegg møtes Nigeria og Sør-Korea i Norges gruppe.Det er playoff i Spania hvor Deportivo La Coruna tar imot Malaga hjemme på Riazor, og natt til torsdag er det klart for den syvende og avgjørende finalekampen i Stanley Cup-sluttspillet i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Deportivo La Coruña - Malaga 2,00 - 2,80 - 3,60 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å levere inn dette spillet!

Spansk, La Liga-playoff. Kamp 1 av 2. Det så en stund ut som Deportivo La Coruna skulle rote vekk playoffplassen, men takket være en god sluttspurt klarte José Luis Martí sine menn å ta sjetteplassen foran Cadiz.

De trenger et godt resultat hjemme på Riazor, men det bir ikke enkelt mot Malaga. 

Samtidig er det på hjemmebane Deportivo har vært best denne sesongen. Laget fra Galicia har kun tapt tre av 21 hjemmekamper denne sesongen.  De har ikke vært dårlig borte heller, men Deportivo har ikke alltid vært like sterke offensivt.

Deportivo var solide på hjemmebane i sesongen, men de scoret bare 31 mål. Men det var kun tre Segunda-lag som scoret flere hjemmemål enn Deportivo før playoffkampene. Også defensivt viste de bra spill, og slapp bare inn 14 mål. Kun tre klubber hadde færre baklengsmål enn dem.

Selv om hjemmestatistikken til Deportivo er bra, så har de en formidabel oppgave onsdag. Malaga var et av de beste bortelagene i Segunda Division denne sesongen.

Bare Granada, som rykket direkte opp, og Albacete, som endte på fjerdeplass klarte å matche Malaga i antall poeng på bortebane denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Offensivt var det likevel fem lag som scoret mer enn dem, men bakover var det kun Granada som slapp inn færre mål enn Malaga.

Toppscorer Quique, Dani Gimenez og Boveda er usikre, men Quique spiller sannsynligvis. Krohn-Dehli og Victor Silva er definitivt ute.

Hos Malaga er det også flere skader. Cifuentes, Junkar, Lomban, Alejo, Pacheco og Harper er alle usikre. I tillegg er N'Diaye på landslagsoppdrag.

Siden begge lagene var blant de seks beste, i Segunda Division, og begge de to kampene mellom lagene denne sesongen endte uavgjort, så er det vanskelig å gi tips på denne kampen. Oddsen som er satt på kampen gjør det litt lettere. Deportivo er gjort til litt vel store favoritter, mener jeg.

Deportivo kan slå hvem som helst på hjemmebane, men de har slitt mot Malaga denne sesongen.

Malaga på sin side trives ikke spesielt bra på Riazor, hvor de kun har vunnet to av de siste ti kampene. Jeg tror likevel at de vinner denne kampen. Oddsen er finfine 3,60. Det er spillbart på et Segunda Divisions beste bortelag.

Klikk på denne lenken for å levere inn dette spillet!