SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester United forsvarer tabelltoppen

Mason Greenwood har tegnet seg på scoringslisten i begge Uniteds hjemmekamper i gruppespillet. 18-åringen har startet fire av fem gruppespillkamper og er nok i startoppstillingen også i kveld.

Mason Greenwood har tegnet seg på scoringslisten i begge Uniteds hjemmekamper i gruppespillet. 18-åringen har startet fire av fem gruppespillkamper og er nok i startoppstillingen også i kveld. Foto:

Av

Manchester United skal være klare favoritter i kveldens hjemmekamp mot AZ Alkmaar i Europa League.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Europa League Solbakken og FCK vinner «den skandinaviske duellen»

Oddstips Europa League: Vi stoler ikke på Arsenal

Oddstips Europa League: Manchester United forsvarer tabelltoppen

Oddstips: Her er oddstips på 24 av torsdagens kamper

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet den siste runden i gruppespillet i Europa League. Det er hele 24 kamper som skal spilles og i noen av gruppene er det fortsatt helt åpent om hvem som tar seg videre. Manchester United jakter gruppeseieren hjemme mot AZ Alkmaar, mens Rosenborg skal ut i bortekamp mot PSV Eindhoven. Den kanskje mest interessante kampen spilles i København mellom FC København og Malmø der bortelaget trolig må vinne. I tillegg er det en god del ishockey. Norge spiller privatlandskamp mot Sveits, mens det er to kamper i Channel One Cup. Natt til fredag spilles det hele 12 kamper i NHL.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Manchester United - AZ Alkmaar pause/fulltid H/H - 2,50 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League og siste runde i gruppespillet. Begge disse lagene er videre før siste runde og kampen på Old Trafford handler derfor mest om gruppeseieren. Det endte 0-0 i den omvendte kampen i Nederland, da var AZ klart nærmest seieren.

Men United er klart best hjemme og selv om Ole Gunnar Solskjær garantert vil hvile noen av sine viktigste menn torsdag, er det bra sjanse for United. Jesse Lingard, Paul Pogba, Diogo Dalo,. Marcos Rojo, Timothy Fosu Mensah og Eric Bailly er alle skadet. Nemanja Matic og Phil Jones er begge friskmeldte, så får vi se hvilket lag Ole Gunnar Solskjær sender på banen.

Husk Eurojackpot på fredag! 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

AZ Alkmaar gjør det meget bra i hjemlig Eredivisie og etter Ajax sjokktap hjemme mot Willem II, er det kun tre poeng opp for AZ nå, mens PSV på 3. plass er sju poeng bak. Søndag tar AZ imot Ajax til seriekamp hjemme og med tanke på at AZ allerede er klre for sluttspillet, må den kampen være viktigere enn kveldens kamp på Old Trafford. AZ må i tilleg unnvære sin toppscorer Myron Boadu (ti seriemål og fire mål i gruppespillet) som er ute med karantene i kveld, ettersom han ble utvist i hjemmekampen mot Partizan Beograd i forrige runde.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Manchester United-drakter her!

Det må være en flott vinnersjanse for Manchester United dette. Hjemmeoddsen er senket til 1,60, vi lar oss heller lokke av pause/fulltid H/H til flotte 2,50 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken