SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer trøbbel for Brighton

Shane Duffy og Florin Andone, depper etter FA-cup-exiten mot Manchester City. I kveld trenger de tre poeng for å skaffe seg en større luke ned til Cardiff. (AP Photo/Tim Ireland)

Shane Duffy og Florin Andone, depper etter FA-cup-exiten mot Manchester City. I kveld trenger de tre poeng for å skaffe seg en større luke ned til Cardiff. (AP Photo/Tim Ireland) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Cardiff slåss for å overleve i Premier League. De har ikke råd til å tape tirsdagens kamp på Amex Stadium.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Kan Solskjær klare det «umulige» igjen?

Oddssingel Premier League: Mer trøbbel for Brighton

Oddssingel Champions League: Nytt mirakel fra Ajax?

Eurojackpot: Vant 562 millioner - nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det utvilsomme høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er returkampen mellom Barcelona og Manchester United på Camp Nou. Det spilles også en høyinteressant returmatch i Torino mellom Juventus og Ajax. Nederlenderne so ut Real Madrid i åttendedelsfinalen. Kan de ta en ny skalp tirsdag kveld? I tillegg spilles det en viktig kamp i nedrykksstriden i Premier League, hvor Brighton tar imot Cardiff på Amex Stadium. På hockeyfronten ruller NHL-sluttspillet videre natt til onsdag, hvor storfavoritt Tampa Bay Lightning og Pittsburgh Penguins kan ryke ut.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brighton & Hove Albion – Cardiff City 1,85 – 3,15 – 3,90 B (spillestopp kl. 2040)

Brighton er inne i en forferdelig periode. De har tapt fire kamper på rad i alle turneringer.

Nedturen startet med et 0-1-tap hjemme mot Southampton i slutten av mars, deretter tapte de 0–3 borte mot Chelsea og gikk på et hederlig 0-1-tap på Etihad mot Manchester City.

I helgen skulle Brighton slå tilbake, men slik gikk det ikke. I stedet gikk de på et flaut 0-5-tap hjemme mot Bournemouth. Dermed har de fire tap på de seks siste hjemmekampene. i Premier League.

Brighton slo Cardiff 1–0 på hjemmebane i Championship i 2017, men de fire tidligere møtene på Amex Stadium har alle endt uavgjort.

Disse to lagene ligger på hver sin side av nedrykksstreken, så denne kampen har ingen av lagene har råd til å tape.

Med tap vil bare et mirakel redde Cardiff fra nedrykk. Da vil de ha åtte poeng opp til trygg plass med bare fire kamper igjen av sesongen. I de fire siste kampene skal de blant annet møte gulljagende Liverpool og Manchester City som jakter på en Champions League-plass neste sesong.

Brighton vil med tap nærme seg faretruende nedrykkssonen. Da er laget fra den engelske sørkysten kun to poeng foran Cardiff som er under nedrykksstreken, og Brighton har et knalltøft kampprogram igjen. The Seagulls møter Wolverhampton, Tottenham, Arsenal, Newcastle og Manchester City i de siste kampene.

Problemet til Brighton er at de ikke har scoret mål i de fire siste kampene. Viktige Glenn Murray har nå spilt ni hjemmekamper på rad uten å score. Det er dårlig nytt for Brighton.

Vertene mangler Anthony Knockaert. Han er suspendert etter å ha grisetakkelet Adam Smith lørdag. Alireza Jahanbakhsh er ventet å spille på høyrekanten, mens Glenn Murray sannsynligvis også kommer inn fra start.

Cardiff mangler Sol Bamba, Matthew Connolly og Callum Paterson. Jazz Richards og Alex Smithies er usikre. Alt tyder på at Neil Warnock vil stille med den samme startelleveren som mot Burnley.

Cardiff har kun tapt én av de siste syv kampene mot Brighton. Waliserne slo Brighton 2–1 i det omvendte oppgjøret tidigere denne sesongen, og jeg tror de kan ta en ny trepoenger tirsdag.

Brighton har kollapset. De har kun tatt tolv poeng på de 17 siste ligakampene (3-3-11). Det gjør at Cardiff iallfall har en mulighet her. Oddsen på borteseier er 3.90. Det synes jeg er verdt et forsøk.

Klikk her for å levere dette spillet