SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mjøndalen er voldsomt forbedret

Mjøndalen slo Strømsgodset sist. Vi tror de også vinner mandagens kamp mot Tromsø. 
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Mjøndalen slo Strømsgodset sist. Vi tror de også vinner mandagens kamp mot Tromsø. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter en svak serieåpning borte mot Vålerenga, var det årsbeste for Mjøndalen borte mot Strømsgodset sist fredag.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. påskedagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann

Oddssingel Eliteserien: LSK kan lage trøbbel for Molde

Oddsdobbel: Derby kjemper desperat for å nå playoff

Oddsdobbel Eliteserien: Mjøndalen er voldsomt forbedret

Tippekupongen: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg

Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken

Oddssingel Post Nord-ligaen: FFK får det tøft i slaget om Østfold

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mjøndalen - Tromsø H 2,10 (spillestopp kl 17.55)


Utspilt i serieåpningen borte mot Vålerenga som endte med 0-2 tap og utspilt stort sett hele første omgang hjemme mot Bodø/Glimt i seriepremieren hjemme for 14 dager siden og lå under 0-2 etter 40 minutter. Så reduserte Mjøndalen på straffespark like før pause og den kampen endret karakter i andre omgang. 11 minutter på overtid sikret dog Håkon Evjen tre fortjente poeng til Glimt med sin 5-4 scoring. Forrige fredag var det så klart for Buskerud-derby borte mot Strømsgodset og Mjøndalen leverte sin klart beste kamp for sesongen og vant overraskende 3-2. Den seieren var nok viktig for Vegard Hansen og Mjøndalen. Hadde ikke bedre enn 6-7-2 hjemme på Isachsen stadion i fjorårets opprykssesong. 4-3-8 på hjemmebane i nedrykkssesongen fra Eliteserien i 2015.

Tromsø hadde mest ball i bortekampen mot Vålerenga forrige søndag, men sliter med å skape sjanser og er også sårbare defensivt. Endte opp med å tape 1-4 i en kamp der de i lange perioder var på høyde med hjemmelaget spillemessig. Står dermed fortsatt med de tre poengene de fikk i seriepremieren borte mot Ranheim. Særdeles svake 4-1-10 på bortebane i fjorårssesongen.

Mjøndalen vant 4-3 i tilsvarende kamp i Eliteserien sist Mjøndalen var oppe i 2015-sesongen. Mjøndalen må ha fått en voldsom boost av seieren borte mot Godset og Tromsø har underprestert på bortebane i evigheter. H til klart godkjente 2,10 i odds spilles i kombinasjon med en annen hjemmeseier fra Eliteserien.

Kristiansund - Ranheim H 1,75 (spillestopp kl 17.55)

I sin tredje strake sesong i Eliteserien, gikk Kristiansund på sitt tredje strake tap i seriepremieren. Så bortsett fra at prestasjonen borte mot Viking var langt under pari, er det ikke noe nytt at Kristiansund taper sin første seriekamp for sesongen. Etter en overraskende flott 7. plass i debutsesongen 2017, leverte Kristiansund enda bedre i fjorårssesongen og endte på 5. plass. Strålende hjemmekamp mot Vålerenga sist søndag og fullt fortjent 2-0 seier. Spilte også en bra bortekamp mot Brann onsdag kveld (klart forbedret fra Viking-kampen), men tapte dog fortjent 1-2. Viste igjen svakheter på bortebane da det ble 0-2 tap for Odd sist søndag. Så skal det også sies at KBK har hatt det tøft i starten med tre bortekamper på de fire første. Trives mye bedre hjemme og vant overbevisende 2-0 mot Vålerenga i den eneste hjemmekampen hitil. Solide 8-4-3 hjemme forrige sesong og solide 6-7-2 i 2017-sesongen.

NB: 14 millioner i Lotto-potten neste uke. Lever kupongen her!

Ranheim leverte en oppsiktsvekkende god debutsesong i 2018 og endte på en flott 7. plass. Var veldig solide hjemme og endte med 8-4-3 totalt i Trondheim. Det gikk tyngre på bortebane med 4-2-9 totalt. Tok ledelsen 1-0 hjemme mot Tromsø i seriepremieren, men endte opp med å tape 1-2 og er nok et av lagene som kan få trøbbel denne sesongen. For 14 dager siden endte det med fortjent 1-2 tap borte for Lillestrøm og sist søndag leverte Ranheim en skuffende hjemmekamp mot Haugesund og tapte fortjent 0-2. Ranheim er dermed det eneste laget i Eliteserien uten poeng etter de tre første serierundene. Og de hadde altså ikke bedre enn 4-2-9 på bortebane i forrige sesong.

Men en av de kampene de faktisk vant, var bortekampen mot Kristiansund (3-1). Det er neppe like stor sannsynlighet for at de vinner denne gang.Vi tror klart mest på hjemmeseier nå og 1,75 er godkjent hjemmeodds. Kombinert med seier til Mjøndalen får vi dobbelodds på 3,68.

Klikk her for å levere dette spillet