SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå er det krise i PSG

PPSG's manager Thomas Tuchel herjes av skader og karantener i sitt lag foran kveldens hengekamp i Ligue 1 borte mot Nantes.

PPSG's manager Thomas Tuchel herjes av skader og karantener i sitt lag foran kveldens hengekamp i Ligue 1 borte mot Nantes. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Paris Saint-Germain tapte 1-5 borte mot Lille søndag. I kveld er de herjet av fravær foran bortekampen mot Nantes.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Tottenham er sjanseløs mot City

Oddssingel Champions League: Liverpool skal hjelpe oss å doble pengene

Oddsingel målscorerspill: Vi tror Mané gjør livet surt for Porto

Oddssingel Ligue 1: Nå er det krise i PSG

Vikinglotto: 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Eurojackpot: Vant 562 millioner – nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det er ikke et veldig omfattende langoddsprogram denne onsdagen, men de to siste kvartfinale-returene i Champions League skal spilles. Manchester City hjemme mot Tottenham, mens Liverpool skal til Porto og har som kjent et flott utgangspunkt etter sin 2-0 seier på Anfield. I tillegg spilles det kamper i både Serie A og Ligue 1 og det er også en kamp i Toppserien for kvinner her hjemme. Natt til torsdag er det tre kamper i sluttspillet i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nantes - Paris Saint-Germain H 3,50 (spillestopp kl 18.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Det har ikke vært noen spesielt god sesong for Nantes. De ligger helt nede på 15. plass med 34 poeng og er ikke helt trygge på ny kontrakt enda. Det skiller ni poeng ned til Dijon på kvalikplass når Dijon har seks kamper igjen å spille. Nantes har sju kamper igjen å spille. Det er bortebane som har vært utfordringen til Nantes denne sesongen. Kun tre av seksten bortekamper er vunnet og hele elleve av dem er tapt. Hjemme går bedre og fredag kveld ble Champions League-jagende Lyon slått 2-1. Totalt 6-4-5 på hjemmebane.

Paris Saint-Germain er som vanlig helt suverene i toppen av tabellen.  De har 17 poeng ned til Lille på 2. plass og selv om de ikke teoretisk er klare som seriemestre enda, er jo det bare en formalitet.  Motivasjonen til stjernegalleriet er nok så som så om dagen. Nest sist nøyde de seg med 2-2 hjemme mot Strasbourg og søndag gikk PSG på en stjernesmell borte mot Lille og tapte hele 1-5. Det skyldes nok også at de har en bråte med fravær for tiden. I kveld er Thomas Meunier, Thiago Silva, Neymar, Edinson Cavani og Angel di Maria alle ute. Midtbanesjefen Marco Veratti soner karantene, det samme gjør Juan Bernat.

PSG har vunnet borte mot Nantes de fem foregående sesongene. Samtidig er det en klar tendens at topplagene rundt omkring i Europa som leder klart på denne tiden av sesongen, stadig går på bortesmeller. Juventus røk 1-2 borte mot Spal i helgen, mens Barcelona nøyde seg med 0-0 mot Huesca og PSG røk altså 1-5 borte mot Lille.

Vi kunne naturligvis ønsket oss høyere hjemmeodds enn 3,50 på hjemmeseier i kveld, men den oddsen speiler naturligvis også alle fraværene PSG har å slite med. Uansett så tester vi et spill på Nantes i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet