SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå kommer vårløsningen for Brann

Brann har kommet skjevt ut i seriestarten. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Brann har kommet skjevt ut i seriestarten. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann har fått dårlig betalt hittil i Eliteserien. I kveld tror vi det løsner for bergenserne hjemme mot bortesvake Vålerenga.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige 2. påskedagsmeny:

Oddssingel Eliteserien: Nå kommer vårløsningen for Brann

Oddsdobbel Eliteserien: Mjøndalen er voldsomt forbedret

Oddssingel Eliteserien: LSK kan lage trøbbel for Molde

Oddsdobbel: Derby kjemper desperat for å nå playoff

Tippekupongen: Kan ikke gi full tillit til Rosenborg

Oddssingel Toppserien: Gaveodds på Sandviken

Oddssingel Post Nord-ligaen: FFK får det tøft i slaget om Østfold

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er som vanlig fullspekket med norsk fotball 2. påskedag. Det spilles sju kamper både i Eliteserien og OBOS-ligaen. I tillegg er det fulle serierunder i begge avdelingene i PostNord-ligaen og det spilles en rekke kamper i Norsk Tipping-ligaen. Også i Toppserien for kvinner er det full serierunde. I tillegg spilles det en meget viktig Premier League-kamp mellom Chelsea og Burnley og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two i England. I Serie A spilles det kamp mellom Napoli og Atalanta.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brann - Vålerenga HUB pause - H 2,25 (spillestopp kl 19.55)

Kanskje leverte Brann årsbeste borte mot Viking forrige søndag, men bergenserne ble snytt for to straffespark og endte opp med å tape kampen 1-2. Det betyr at Brann kun står med en seier på sine fire første seriekamper, men de har fått dårlig betalt. 1-1 første kamp hjemme mot Strømsgodset og 2-1 mot Kristiansund. Var klart best mot Godset, men fikk ikke ballen i mål. 9-4-2 (2018) og 8-4-3 (2017) bevitner at Brann er sterke hjemme. Med mannskapet til Lars Arne Nilsen ser det bra ut, så får vi hvilken ellever han velger å stille med mandag kveld.

Vålerenga har innledet med to flotte hjemmeseier og to skuffende bortetap. Fikk i overkant godt betalt hjemme mot Tromsø sist søndag, men Vålerenga er sterke hjemme. Har altså tapt begge bortekampene hittil og hadde svake 4-4-7 på bortebane i fjorårssesongen. Heller ikke Ronny Deila har nevneverdige fravær foran mandagens kamp.

0-0 i begge de to foregående i Bergen, nå skal det være fordel hjemmelaget. 1,80 er oddsen på Brann-seier. Vi tror Lars Arne Nilsens menn gir full gass fra start og tror Brann leder til pause. 2,25 er oddsen på det utfallet og det kan gledelig nok også singelspilles.

Klikk her for å levere dette spillet