SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Newcastle kan skrelle mot formsvake Burnley

Newcastle United's Federico Fernandez jubler etter at han ble matchvinner mot Southampton sist helg. (Owen Humphreys/PA via AP)

Newcastle United's Federico Fernandez jubler etter at han ble matchvinner mot Southampton sist helg. (Owen Humphreys/PA via AP) Foto:

Av

Newcastle har fått et oppsving de siste ukene Vi tror suksessen fortsetter på Turf Moor lørdag.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Engelsk dobbel til fet odds

Oddstips Premier League: Newcastle kan skrelle mot formsvake Burnley

Oddstips Premier League: Leicester er best i andre omgang

Lørdagskupongen: Leeds tar et nytt steg mot Premier League

V75 Bjerke: Superlørdag med Gulljackpot i V75 på Bjerke

V75 Bergsåker: Kihlström-show i lørdagens V75 på Bergsåker

V75 lørdag: Se Super Saturday gratis med V75 fra Bergsåker og V75 på Bjerke

Lørdagens langoddsprogram er som vanlig meget omfattende. Det er seks kamper i Premier League, der Liverpool er i aksjon allerede kl 13.30 hjemme mot Watford. Det er full serierunde i Championship og som vanlig en rekke kamper i både Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og Serie A. Det er verdenscup langrenn i Davos, verdenscup skiskyting i Hochfilzen og hopp fra Klingenthal. I alpint er det slalåm for menn i Val'dIsere.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Burnley - Newcastle United 1,95 - 3,35 - 3,75 B (spillestopp kl. 1555)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Burnley er inne i en tung periode. Etter tre strake tap i Premier League er the Clarets nå kun tre poeng over nedrykksstreken. At de skulle tape mot Tottenham og Manchester City var ikke direkte overraskende, men at de gå på en 0-5-smell mot Spurs burde få alarmkokkene til å ringe på Turf Moor. 0-2-tapet mot Crystal Palace, som startet nedturen, var likevel det mest bekymringsfulle av de tre tapene, og det virker som tapet har tappet Burnley-spillerne for selvtillit.

Newcastle derimot har virkelig funnet formen de siste ukene. For under to måneder siden lå de på nedrykksplass, men nå har de kun ett tap på de syv siste kampene De har tatt like mange som Crystal Palace og Sheffield United.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

The Magpies snudde 0-1 til 2-1-seier på St. James' Park forrige helg. Federico Fernández scoret seiersmålet i det 87. minutt. Newcastle har nå tatt 13 av de siste 18 mulige poengene, men oppturen til tross, the Magpies virker fortsatt sårbare defensivt. De har kun klart å holde nullen i en av de siste åtte kampene. De kunne fort fått flere mål i fleisen mot Southampton sist, men flere heroiske redninger av Martin Dubravka sørget for at det ble med det ene baklengsmålet.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene alle på Newcastle-draktene her!

Burnley er ikke stort bedre bakover. De har bare klart å holde tett i to av de siste åtte Premier League-kampene. Med tanke på at begge forsvarene viser svakhetstegn, så tror jeg det kan bli scoringer begge veier på Turf Moor.

De viktige spissene Chris Wood og Ashley Barnes har begge slitt med skader og er usikre til lørdagens kamp, men Burnley håper å få dem klare. Ashley Westwood har vært ute i tre uker, men han kan få spilletid mot Newcastle. Charlie Taylor er fortsatt ute med skade.

Newcastle mangler Allan Saint-Maximin som er ute i en måned med en strekkskade. Også Ciaran Clark er på skadelisten til Steve Bruce, mens Jonjo Shelvey og Miguel Almiron er begge usikre.

Newcastle slo Burnley både hjemme og borte sist sesong. Tre tap på de fire siste kampene foran egne supportere, har antakeligvis ødelagt noe av selvtilliten til Burnley-spillerne. Det kan Newcastle dra nytte av. Jeg tror Newcastle kan skrelle mot et formsvakt Burnley-lag. Borteseier gir herlige 3,75 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode