SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oppturen fortsetter for Brann!

Her jubler Brann etter Sivert Heltne Nilsens 2-0-scoring mot Haugesund sist. Brann vant overbevisende 3-1, de er i form – og vi tror mest på rødtrøyene på Åråsen søndag!

Her jubler Brann etter Sivert Heltne Nilsens 2-0-scoring mot Haugesund sist. Brann vant overbevisende 3-1, de er i form – og vi tror mest på rødtrøyene på Åråsen søndag! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Men det blir ikke lett på Åråsen.

DEL

SøndagsbongenÅråsen er ikke noen lett plass å komme til, men så bra som Brann så ut mot Haugesund sist, tror jeg de drar østover med selvtillit. Brann har vært overlegne hjemme, og fått dårlig betalt på reisene så langt. Her kan årets første borteseier komme!

Men jeg kjører ikke Brann som sikker. Det gjør jeg derimot med Rosenborg og Sarpsborg på hjemmebane. I El Clasico tror jeg et sprudlende Real Madrid sikrer seriegullet med seier mot et trist Barcelona.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1725.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Lillestrøm - Brann  (U)B

Spennende saker, mellom to lag som føler seg litt «underbetalt» så langt. Det gjelder ikke minst Lillestrøm, men sist gikk det galt fra start da de kom tidlig under mot Aalesund. Brann kommer med selvtillit etter en overbevisende seier sist, og jeg tror mest på dem.

2. Rosenborg - Aalesund  H

Rosenborg var kjempeheldige som tok seieren i Stavanger sist. Men det betyr uansett at de står med full pott etter fire runder. Tross en god kamp fra Aafk sist, tror jeg ikke de klarer å stagge bartelokomotivet.

3. Sarpsborg 08 - Kristiansund  H

Det kunne jo ikke vare, med Sarpsborg på topp. De trynte i hvert fall skikkelig med ti mann i en time mot Stabæk sist. Men her kommer en ypperlig sjanse til å reise seg, for Kristiansund står med null poeng og null scoringer borte. Og «Sarp» er sterke hjemme.

4. Tromsø - Stabæk  H(UB)

Tromsø overtok etterhvert mye av spillet borte mot Odd sist, men det tidlige målet til Skiens-laget holdt helt inn. Dette tror jeg blir en åpen kamp, for Stabæk har en brennheit spiss i Ohi Omoijuanfo, og Tromsø legger seg ikke ned for noen på hjemmebane.

5. Viking - Odd  U(B)

Det er triste tider i Stavanger-fotballen, for Viking har ingen poeng og ingen penger. Det er nesten så det er en prestasjon at det fortsatt er over 6000 som løser billett på kampene, men faktisk så har de jo tidvis har spilt bra. Odd har vært under pari, tross seier sist.

6. Vålerenga - Sogndal  (U)B

Det er på ny krise i Vålerenga. I hvert fall spillemessig, for det de presterte mot Molde sist, var helt elendig. Dette er en klubb som lett lar seg påvirke av ytre press, og det kommer nå. Sogndal har ingenting å tape, og de lukter blod i hovedstaden!

7. Elverum - Ullensaker/Kisa  (U)B

Så er vi i 1. divisjon, der nyopprykkede Elverum har tatt ett poeng på tre kamper så langt. Det er ikke fryktelig overraskende, de vil nok kjempe i bunnen. Der har ofte Ull/Kisa også lagt, men ikke i vår. Vegard Skogheims lag har åpnet bra, men kan det vare?

8. Jerv - Strømmen  H

Jerv fikk skikkelig på snuten av Mjøndalen på tirsdag, sørlendingene tapte 0-3. Det betyr at laget som har vært på nippet til opprykk de to siste sesongene, har usle ett poeng på tre kamper. Men Strømmen er i «samme båt», og jeg tror Jerv er sterkere hjemme.

9. Levanger - Mjøndalen  (U)B

Levanger har ikke scoret mål på sine to siste kamper, men på den annen side har de tatt poeng i to av tre kamper. Mjøndalen kommer med selvtillit etter 3-0-seier sist, og jeg tror disse lagene vi befinne seg i hver sin ende av tabellen ved sesongslutt.

10. Åsane - Sandnes Ulf  B

Neiognei, det har åpnet skikkelig dårlig for Mons Ivar Mjeldes Åsane. De røk på et susende 0-4-nederlag i Kristiansand sist, da var de meget svake. For tiden mangler de pondus i alle lagdeler. Nå kommer solide Ulf på besøk til Myrdal, jeg frykter nok et tap.

11. Liverpool - Crystal Palace  H

Liverpool kan fort nå topp fire og Mesterliga nå. Coutinho tilbake i form har gjort underverker, de står med 5-2-0 på de syv siste. Palace er vanskelige å tippe, for å si det mildt. Men jeg tror et Liverpool i slag, på Anfield, blir for tøft.

12. Real Madrid - Barcelona  H

El Clasico, og et lag som smiler mot et lag som depper. Real og Ronaldo kom seg til semien i Mesterligaen, Barcelonas svake forsvasspill ble deres bane mot Juventus. Også i serien er Real hakket bedre enn Barca, som har en trøblete sesong med en trener på vei ut.

xfgnxfgmn