SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Oppturen fortsetter for Odd

Torgeir Børven har hatt en strålende sesongstart og scoret fire mål på de tre første seriekampene for Odd. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Torgeir Børven har hatt en strålende sesongstart og scoret fire mål på de tre første seriekampene for Odd. Foto: Berit Roald (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Odd har sett meget sterke ut i de tre første seriekampene. I kveld skal de senke ubeseirede Viking hjemme i Skien.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige tirsdagens meny:

Oddssingel Eliteserien: Oppturen fortsetter for Odd

Oddssingel Premier League: Tottenham har festet grepet

Oddssingel Premier League: Formsterke Watford slår bunnlagene

Oddsdobbel håndball: Håndballdobbel til 3,42 i odds

Det er et meget innholdsrik langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Det er toppkamp i Eliteserien mellom Odd og Viking, og det er to kamper fra Premier League. I tillegg er det midtukerunde i Spania og det spilles således tre kamper i La Liga i kveld. I Tyskland er det semifinale i DFB-pokal mellom Hamburger og RB Leipzig. Det er også klart for første kvartfinale i håndball-sluttspillet for kvinner i kveld og alle fire kampene spilles i kveld. I tillegg er det kamper i League One i England, i Eredivisie i Nederland og full runde i Ligue 2 i Frankrike.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Odd - Viking pause/fulltid dobbel H/H - 2,50 (spillestopp kl 18.55)

Denne toppkampen avslutter den fjerde serierunden i Eliteserien. Begge disse lagene er faktisk ubeseiret hittil og spesielt hjemmelaget har imponert hittil. De kom under 0-1 etter ett minutt i seriepremieren hjemme mot Brann, men snudde kampen og vant 3-2. Tok deretter et meget fortjent poeng borte mot Rosenborg og hadde stort sett full kontroll i hjemmekampen mot Kristiansund forrige søndag, som endte med 2-0 seier. Hjemkomne Fredrik Oldrup Jensen har vært meget viktig, samtidig har Torgeir Børven levert scoringer og det ser bra ut i Skien nå.  Det skal ikke være spesielle fravær for Odd.

Det gjør de også i Stavanger. Nyopprykkede Viking var ikke levnet rare sjansene etter opprykket, men de har tatt Eliteserien med "storm" og vunnet sine tre første kamper. Var overlegne i seriepremieren hjemme mot Kristiansund som endte med 2-0 seier, og så har de veldig effektive både borte mot Tromsø (2-0 seier) og hjemme mot Brann sist søndag (seier 2-1). Viking kommer nok til å falle av etterhvert, men man skal aldri undervurdere fotballag som er i stimen.  Viking har såvidt vi erfarer tirsdags morgen, ingen sentrale fravær. Nyankomne Axel Andersson skadet seg som kjent alvorlig i første serierunde og er ute på ubestemt tid.

NB! På fredag kan du vinne 603 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Det står 4-2-2 på de åtte siste tilsvarende i Skien. Faktisk vant Viking 2-0 her i 2017-sesongen da de rykket ned. Odd har sett meget solide ut hittil og det skal være meget gode vinnersjanser for Fagermos gutter i kveld. 1,65 på hjemmeseier er dog kjip odds. Odd ledet 1-0 til pause mot Kristiansund forrige helg og vant da 2-0. Vi tror Odd er i ledelsen også til pause i kveld. Objektet H/H betales med pene 2,50 i odds og blir vårt utvalgte spill fra Skien.

Klikk her for å levere dette spillet