SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Østerrike kan skrelle på bortebane

David Alaba jubler etter å ha scoret mot Sverige i en privatlandskamp i forrige uke. Tirsdag venter en tøffere match mot Bosnia på bortebane.  (AP Photo/Ronald Zak)

David Alaba jubler etter å ha scoret mot Sverige i en privatlandskamp i forrige uke. Tirsdag venter en tøffere match mot Bosnia på bortebane. (AP Photo/Ronald Zak) Foto:

Av

Har en bra sjanse til å vinne mot Bosnia.

DEL

OddstipsTirsdagens langoddsprogram preges fortsatt av landslagspausen. Det spilles syv kamper i Nations League, i tillegg til fem privatlandskamper. Blant annet skal Spania møte tapende VM-finalist Kroatia, og i London tar England imot Sveits. Utover dette er det kamper fra U21-kvaliken til EM, et par kamper fra EFL Trophy-turneringen, én kamp fra svensk Superettan og to spanske cupkamper. På ishockeyfronten er det to kamper i Get-ligaen, hvor Storhamar møter Stavanger Oilers og i Østfold er det derbymatch i Stjernenhallen mellom Stjernen og Sparta.

Oddstips: Kan dette bli noe annet enn uavgjort?

Oddstips: Hjemmedobbel med Spania og Nord-Irland

Trav: Vi jakter ny lunsjsuksess

Lotto lørdag: 34 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes. Leverer kupongen her!

Bosnia-Hercegovina – Østerrike 2,35 – 3,00 – 2,70 (spillestopp kl. 2055)

Bosnia-Hercegovina klarte ikke å kvalifisere seg for VM i Russland. Det var først og fremst svake resultater på bortebane, og et stortap på hjemmebane mot Belgia, som ødela for dem.

Det siste året har Bosnia tre seire, tre uavgjorte og to tap i alle turneringer. Etter tapet mot Mexico i en privatlandskamp i januar, har de spilt fem kamper på rad uten tap. De håper å videreføre den gode statistikken når Østerrike kommer til Zenica i Nations League tirsdag kveld.

I likhet med Bosnia klarte heller ikke Østerrike å kvalifisere seg for sommerens VM. De endte på fjerdeplass i sin gruppe etter en skuffende kvalifisering.

De har virkelig tatt seg selv i nakken etter den svake kvaliken. Den nye landslagssjefen Franco Foda har fått laget til å spille god fotball i privatlandskampene, og dersom laget hadde kvalifisert seg til mesterskapet i Russland, ville de kommet til turneringen som et av formlagene.

Østerrike har nå vunnet åtte av de ni siste kampene sine. De vant de to siste kvalikkampene, og deretter har de vunnet flere privatlandskamper. Det eneste laget som har vunnet mot dem er Brasil. Østerrike slo Sverige i den forrige privatlandskampen, men det var et reservepreget svensk landslag.

Bosnia sin 2-1-seier på Windsor Park gjør at de har tatt føringen i denne Nations League-gruppen. Dersom de vinner mot Østerrike vil de ha skaffet seg et solid utgangspunkt før de siste to gruppespillkampene.

NB! 124 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Bosnia har faktisk ikke vunnet noen av de tre siste hjemmekampene. To av dem har endt uavgjort, og én er tapt. Østerrike må klare seg uten Julian Baumgartlinger i denne kampen, men West Hams Marko Arnautovic#263; vil antakeligvis starte for østerrikerne.

Begge disse to lagene viser fin form, og ingen av dem vil tape denne kampen. Resultatene til Østerrike er mer imponerende, de har tross alt møtt bedre motstand. Bosnia var knapt utenfor egen banehalvdel i kampen i Nord-Irland, men vant likevel 2–1. Det viser at bosnierne kan kontringsfotball. De er vanligvis gode hjemme. Østerrike kjørte over et B-preget svensk lag i sin siste kamp.

Jeg tror denne kampen blir jevnspilt. Det er godt mulig den ender uavgjort, men magefølelsen min sier borteseier. Østerrike har flere
spennende offensive spillere i David Alaba, Marko Arnautovic og Guido Burgstaller. Jeg tror de sikrer en knapp seier i denne bortematchen. 2,70 i odds er ok. Spillestopp er klokken 2040. 

Klikk her for å levere dette tipset!