SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Raheem Sterling er brennhet

Raheem Sterling scoret to av målene for Manchester City i onsdagens elleville hjemmekamp mot Tottenham i Champions League. (AP Photo/Dave Thompson)

Raheem Sterling scoret to av målene for Manchester City i onsdagens elleville hjemmekamp mot Tottenham i Champions League. (AP Photo/Dave Thompson) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Raheem Sterling er i sitt livs form og har scoret fire mål for Manchester City på de to siste kampene. I dag skal han gjøre livet surt for Tottenham.

DEL

Spillsenterets øvrige påskeaftenmeny:

Lørdagskupongen: Juventus og Ronaldo tar seg sammen

Oddssingel Premier League: Benitez og Newcastle fjerner all tvil

Oddsdobbel Premier League: Favorittdobbel fra Premier League

Målscorerspill Premier League: Raheem Sterling er brennhet

Oddssingel Bundesliga: I kveld kjemper Leipzig om Champions League-plass

Eurojackpot: Vant over 10 millioner Eurojackpot - tar ikke telefonen

Langoddsprogrammet på påskeaften inneholder seks kamper fra Premier League. Høydepunktet er toppkampen mellom Manchester City og Tottenham. Det er også full rulle i tysk Bundesliga, i italiensk Serie A og i spansk La Liga. Det spilles også kamper i Allsvenskan og en rekke kamper i Skottland. I tillegg er det også kamper i både Nederland og Ligue 1. 

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

Manchester City - Tottenham - Raheem Sterling scorer mål -1,95 (spillestopp kl 13.25)

Tidlig avspark i denne meget viktige Premier League-kampen. Lagene møttes i en ellevill fotballkamp på Etihad stadium onsdag kveld i returoppgjør i kvartfinalen i Champions League. Det endte med hjemmeseier 4-3, men siden Tottenham vant 1-0 hjemme i det første møtet, kunne Tottenham juble for avansement på bortemålsregelen.

Manchester City vil med tre poeng i ettermiddag, atter en gang være tilbake på topp i Premier League. Ett poeng foran Liverpool med likt antall kamper spilt. Allerede onsdag venter bortekamp mot Manchester United. Bortsett fra 2-3 tapet mot Crystal Palace to dager før julaften, har Manchester City vunnet de øvrige 16 hjemmekampene i ligaen.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Tottenham gjorde jobben sin selv med et sterkt redusert mannskap hjemme mot Huddersfield i Premier League lørdag og vant komfortabelt 4-0. De har bortekamp mot Manchester City lørdag, men deretter skal de ha tre av de fire siste seriekampene hjemme i London mot overkommelig motstand og en også en overkommelig bortekamp mot Bournemouth. De holder 3. plassen i øyeblikket og "tåler" trolig et tap borte mot City lørdag i kampen om topp fire.

1,27 er oddsen på at Manchester City vinner dagens kamp. Det er som forventet, men likefullt ganske uinteressant. Vi retter heller blikket mot et målscorerspill. Raheem Sterling er i kanonform. Han scoret to av målene borte mot Palace forrige helg og han scoret to av målene for City i onsdagens elleville 4-3 kamp. 1,95 på at Sterling også tegner seg på scoringslisten i dag, er slett ikke verst odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet