SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Madrid venter bare på neste sesong

Real Madrid og Karim Benzema har blitt avkledd i flere kamper denne sesongen. Vi tror de kan gå på en ny smell i kveld mot Leganes. (AP Photo/Paul White)

Real Madrid og Karim Benzema har blitt avkledd i flere kamper denne sesongen. Vi tror de kan gå på en ny smell i kveld mot Leganes. (AP Photo/Paul White) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Real Madrid er ute av Champions League og ute av kampen om ligagullet i Spania. Lille Leganes kan ta en ny storskalp i kveld.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel ishockey: Sensasjonell odds på Frisk Asker

Oddssingel Premier League: Arsenal er en katastrofe på bortebane

Oddssingel La Liga: Real Madrid venter bare på neste sesong

Eurojackpot: Vant 562 millioner - nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Mandagens langoddsprogram byr på mange spennende fotballkamper og flere høyinteressante ishockeykamper. I Premier League skal Arsenal ut i en tøff bortekamp mot Watford, mens det toppkamp i tysk 2. bundesliga mellom storlagenee FC Köln og Hamburger SV. I Allsvenskan spilles det to kamper og det spilles to kamper i Superettan. I tillegg er det kamper i både Serie A og La Liga. Her hjemme kan Frisk Asker ta NM-gullet dersom de slår Storhamar hjemme i Askerhallen i kveld og i Sverige må Luleå vinner hjemme over Frölunda for å holde liv i håpet om finalespill. Natt til tirsdag spilles det fire kamper Stanley Cup i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Leganes - Real Madrid H 4,50 (spillestopp kl 20.55)

Lille Leganes har levert en flott sesong så langt og ligger på 13. plass med 40 poeng. Ned til Valladolid under streken på 18. plass skiller det ni poeng og Leganes har i tillegg kveldens kamp til gode. De har vært bunnsolide hjemme på Estadio Municipal de Betarque og kun tapt to hjemmekamper hittil (7-6-2). De har møtte fem av topp seks-lagene hittil. 26. september slo de Barcelona 2-1, og siden har det blitt 1-1 mot Atletico Madrid (3. november), 1-1 mot Getafe (7. desember), 1-1 mot Sevilla (23. desember) og 1-1 mot Valencia (24. februar).  Formen er slett ikke verst. Tredje sist ble det en knallsterk 2-0 seier mot Champions League-jagende Getafe, nest sist 1-0 seier hjemme mot Valladolid og sist helg 1-1 borte mot hjemmesterke Alaves.  Guido Carillo er tilbake etter karantene, mens innlånte Oscar Rodriquez ikke får spille mot klubben han er utlånt fra.

Real Madrid har hatt en mislykket sesong. Røk ut av åttedelsfinalen i Champions League tross at de vant 2-1 borte mot Ajax i den første kampen, så endte det med 1-4 hjemme i Madrid. Ligger på 3. plass i La Liga, men selv med seier i kveld vil laget ha 11 poeng opp til Barcelona på topp. Har forsåvidt los på Atletico Madrid på 2. plass, men man samler ikke på 2. plasser i Madrid.  Til tross for fire seire på de fem siste seriekampene, så imponerer ikke laget for tiden. Tre av disse er spilt på hjemmebane og både mot Huesca tredje sist (3-2) og mot bortesvake Eibar sist (2-1), har laget blitt berget av sene seiersmål av Karim Benzema.  Vinicius Junior er fortsatt ute med skade, men ellers ser det bra for bortelaget.

Så er det litt interessant statistikk. Real Madrid har vunnet begge de to foregående serieoppgjørene borte mot Leganes. Men i Copa del Rey er bildet et annet. I sesongen 2017/18 i kvartfinalen, så vant Real Madrid 1-0 borte i den første kvartfinalen. I returkampen på Santiago Bernabeu så vant likegodt Leganes 2-1 og sendte Real Madrid ut av turneringen. Lagene møttes også i kvartfinalen i Copa del Rey denne sesongen. Da vant Real Madrid hjemmemøtet som ble spilt først 3-0, mens Leganes vant returopgjøret hjemme med 1-0.

Leganes har slått Barcelona hjemme denne sesongen og de har ikke tapt for noen av andre topp seks-lagene de har møtt heller. Real Madrid er neppe supermotiverte lenger og Leganes må ha en flott mulighet til også å ta skalpen til ett av de andre storlagene i La Liga i kveld. 4,50 på hjemmeseier må testes under disse forutsetningene.

Klikk her for å levere dette spillet