SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rooney gir DC United en X-faktor

Wayne Rooney (midten) er spilleren DC United må stole på i natt.  (AP Photo/Nick Wass)

Wayne Rooney (midten) er spilleren DC United må stole på i natt. (AP Photo/Nick Wass) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Wayne Rooney og DC United har ikke vunnet borte mot Dallas siden 2007. Vi tror ikke de klarer det i natt heller.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips MLS: Rooney gir DC United en X-faktor

Oddstips Eliteserien: Branns overmenn skal gi Rosenborg kamp

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Slik reagerte bergenseren som vant 69 millioner

Det er ikke all verden som skjer på torsdagens langoddsprogram, men uvanlig nok er det faktisk kamp i Eliteserien her hjemme. Det er lokaloppgjør mellom Ranheim og Rosenborg og allerede fredag spilles de syv andre oppgjørene i den fremskutte Eliteserierunden. I tillegg er det tre kamper fra divisjon 1 i Sverige, og det er seks kamper i innledende runde av Europa League-kvaliken torsdag. Natt til fredag spilles det tre kamper i MLS og det er naturligvis en bråte med dueller fra den pågående Wimbledon-turneringen i tennis.

NB! Fredag kan du vinne vanvittige ca. 90 millioner i EurojackpoLever kupongen før fredag kl. 1900

FC Dallas – DC United 1,61 – 3,50 – 4,10 U (spillestopp kl. 0255)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Major League Soccer. Etter fire kamper på rad uten tap, tapte Dallas 0–1 mot Portland Timbers i forrige serierunde. de var en jevnspilt match i Oregon, og begge lagene hadde kun fem skudd på mål. Brian Fernández scoret kampens eneste mål like før pause. Det var femte bortekampen til Dallas på rad uten seier.

I natt spiller de imidltid hjemme på Toyota Stadium, og der har de vist bedre takter.

Dallas har tatt 26 poeng på 19 kamper i MLS denne sesongen, hvorav 19 av poengene har kommet foran egne fans. Texas-laget har kun tapt én av sine ti hjemmekamper så langt denne sesongen, og det gjør dem til et av ligaens beste hjemmelag.

Wayne Rooney og DC United har ikke vært en pushover på bortebane. De har kun tapt to av åtte bortekamper så langt. Samtidig viser hovedstadslaget fin form. De står uten tap i de fem siste kampene, men fire av dem har endt uavgjort.

Nå skal det sies at fire av de fem siste kampene ble spilt hjemme på Audi Field.

Hovedstadslaget spilte 1–1 mot Toronto i forrige serierunde. De dominerte kampen mot kanadierne, men klarte ikke å score før helt på tampen av kampen. Nok en gang var det lagets største stjerne, Wayne Rooney, som reddet ett poeng for DC United, da han scoret på et straffespark på overtid.

Den tidligere Manchester United-stjernen er uten tvil den viktigste spilleren hos Washington-laget, og han er i scoringsform om dagen. Den tidligere engelske landslagskapteinen har scoret tre mål på de tre siste kampene, men det er uten tvil seiersmålet mot Orlando City som var mest spektakulært. Rooney vant ballen inne på egen banehalvdel, så at keeperen sto langt ute og sendte av gårde et skudd som gikk i mål. Scoringen er sett over to million ganger på YouTube.

Scoringsstatistikken på bortebane forteller alt om hvor viktig Wayne Rooney er hos DC United. Washington-klubben har scoret åtte mål på åtte bortekamper, og engelskmannen har scoret fem av dem.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

DC United vil være litt svekket bakover på den amerikanske nasjonaldagen. Forsvarsspillerne Oniel Fisher og Chris Odoi-Atsem er begge ute på grunn av kneskader. Joseph Mora er heller ikke tilgjengelig. Han pådro seg en ankelskade i kampen mot Orlando, og denne kampen litt for tidlig for ham. I tillegg er Paul Arriola på landslagsoppdrag.

FC Dallas har ingn store skadebekymringer. John Nelson er utilgjengelig, mens Pablo Aranguiz er tvilsom. Reggie Cannon spiller ikke nattens kamp. Han er i Gold Cup med det amerikanske landslaget.

DC United har vunnet tre av de siste syv kampene mot Dallas, men de har ikke vunnet borte mot laget fra Texas siden 2007.

Formen til disse to lagene den siste måneden, og det faktum at DC United har en matchvinnertype i laget som Wayne Rooney gjør at jeg mener det er mest spennende å gå for uavgjort i denne matchen. Han gir DC United en x-faktor som ikke mange av de andre lagene i MLS har, så selv om DC United har slitt på bortebane mot Dallas så tror jeg de kan klare å få med seg ett poeng fra Texas.

Oddsen på poengdeling er 3,50. Det er absolutt verdt å forøke, slik jeg ser det.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!