SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sensasjonell odds på Frisk Asker

Kyle Bonis (t.v) scoret Frisk Askers 3-2 mål borte mot Storhamar lørdag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Kyle Bonis (t.v) scoret Frisk Askers 3-2 mål borte mot Storhamar lørdag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Frisk Asker blir norgesmester dersom de slår Storhamar hjemme i kveld, men likevel betales Frisk-seier med over tre i odds.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel ishockey: Sensasjonell odds på Frisk Asker

Oddssingel Premier League: Arsenal er en katastrofe på bortebane

Oddssingel La Liga: Real Madrid venter bare på neste sesong

Eurojackpot: Vant 562 millioner - nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Mandagens langoddsprogram byr på mange spennende fotballkamper og flere høyinteressante ishockeykamper. I Premier League skal Arsenal ut i en tøff bortekamp mot Watford, mens det toppkamp i tysk 2. bundesliga mellom storlagenee FC Köln og Hamburger SV. I Allsvenskan spilles det to kamper og det spilles to kamper i Superettan. I tillegg er det kamper i både Serie A og La Liga. Her hjemme kan Frisk Asker ta NM-gullet dersom de slår Storhamar hjemme i Askerhallen i kveld og i Sverige må Luleå vinner hjemme over Frölunda for å holde liv i håpet om finalespill. Natt til tirsdag spilles det fire kamper Stanley Cup i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Frisk Asker - Storhamar H 3,25 (spillestopp kl 18.55)

Sjette kamp i finaleserien mellom Frisk Asker og Storhamar, og dersom man ser på oddsene til kveldens kamp, skulle man tro at Storhamar vil ta NM-gullet med seier i kveld.

Men slik er det jo ikke. Frisk Asker tok seg overraskende av seriemester Vålerenga i semifinalen. I likhet med nå hadde Frisk Asker 3-2 i kamper forut for den sjette kampen hjemme i Askerhallen. Den kampen gikk til forlengning og målsniken Kyle Bonis fikset avansement. Den samme Bonis scoret også i seiersmålet i den høydramatiske kampen på Hamar lørdag kveld. Også den kampen gikk til forlengning i CC Amfi og allerede 22 sekunder inn i overtiden, trodde hele Hamar at Storhamar hadde scoret seiersmålet. Men etter 12 minutters vurdering ble målet underkjent.

Norsk Tipping vurderer igjen Storhamar til klar favoritt i kveld, og har satt 1,75 i odds på at bortelaget vinner og tvinger frem en sjuende og avgjørende kamp hjemme i CC Amfi. Samtidig må jo Frisk Asker fått en helt ekstrem boost av lørdagens seier og det at de kan ta gullet foran egne fans.

3,25 på hjemmeseier er i særklasse mandagens mest interessante spill på Langoddsen og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet