SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sogndal elsker å ødelegge for Brann

Brann og Fredrik Haugen jubler etter 5-0-seieren mot Sandefjord på 16. mai. Nå venter en tøff bortekamp i Sogndal.

Brann og Fredrik Haugen jubler etter 5-0-seieren mot Sandefjord på 16. mai. Nå venter en tøff bortekamp i Sogndal. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brann har kun vunnet to av de siste 17 kampene i Sogndal.

DEL

LørdagskupongenDet er en helnorsk tippekupong denne lørdagen. De fleste kampene er hentet fra 2.- og 3. divisjon, mens det udiskutable høydepunktet på bongen er Vestlandsderbyet mellom Sogndal og Brann.

Sogn og Fjordane blir kalt Trivselsfylket, men Brann trives ikke her. De har tapt elleve av 17 bortekamper mot Sogndal. På 17 forsøk har bergenserne faktisk kun vunnet to ganger. Brann har ikke vunnet på Fosshaugane Campus siden 2002.

Bonuspotten stiger stadig. De er nå oppe i 2,00 millioner kroner, mens pausepotten er ca 80 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Sogndal - Brann U(B)

Brann er i forrykende form med ni mål på de to siste hjemmekampene. Sogndal har hatt en vanskelig innledning, men har funnet formen med syv poeng på de siste tre. Sterk borteseier mot Molde sist. Dette blir knalltøft for Brann, men vi har tro på poeng.

2. HamKam - KFUM Oslo H

«Kamma» fikk sitt første poengtap for sesongen med 0-0 mot Kjelsås sist. Men de topper 2. divisjon avd. 1, og kommer nok til å gjøre det etter denne kampen også. Kristenguttene fra Oslo er sist, og kanskje ikke engang om de får tak i sjefen vil det hjelpe dem her.

3. Skeid - Grorud H(U)

Skeid er ett av tre lag i toppen med 13 poeng, altså fire seire og en uavgjort. Grorud er fire poeng bak, så det er duket for et interessant oppgjør i Tigerstaden her, med Skeid som den naturlige favoritten. Grorud uten mål på to kamper, men det er mot god motstand.

4. Alta - Asker H

Alta er det tredje laget på toppen i avdeling 1, og de er i form. Tre strake er vunnet nå, med 9-3 i målforskjell. Asker er under streken, og det er ingen grunn til å tro annet enn at det er kvalitetsforskjell her. Dessuten er det langt fra til Alta for gutter fra Oslo vest.

5. Bærum - Brumundda H

Bærum var i 1. divisjon i 2015, nå vaker de rundt midten i divisjonen under. De har bare vunnet én kamp i år, men mot Brumunddal kan det bli jubel på Kadettangen. Gjestene er svake, har bare scoret to mål i hele år!

6. Raufoss - Kjelsås H(U)

Raufoss har en litt merkelig vri i år: Tre strake seire borte, en uavgjort og ett tap hjemme. Det kan selvsagt være tilfeldig, og det er uansett på tide å vinne på eget gress om de vil opp igjen dit de kom fra. Men Kjelsås er i bedring, så jeg tar med en U.

7. Hødd - Nardo B(U)

Så er vi i avdeling 2. Hødd var ikke fantastiske, men mer enn gode nok til å ta et litt puslete Fana-lag sist. Det gjorde nok godt, for det var bare ulsteinvikingenes andre seier så langt. Her skal de få brynt seg, for Nardo topper med fem streke seire.

8. Nest-Sotra - Fana H

Nest-Sotra var helt fantastiske og scoret fire mål på de første 20 minuttene mot Odd 2 i Skien sist. Du er passe teit hvis du kaster vekk en gardering her, for det har vært betydelig klasseforskjell på disse lagene så langt. Fana vil kjempe mot nedrykk i 2017.

9. Vindbjart - Fram Larvik U(HB)

Viktig kamp for to lag som begge ligger like over streken etter fem serierunder. Vindbjart har en seier og en uavgjort hjemme, de er tre strake tap som gir dem plass nær bunnen. Fram er bortesvake, men tok sesongens første seier sist. Det gir selvtillit.

10. Moss - Ørn Horten H

Toppoppgjør i 3. divisjon avd. 1. Moss topper tabellen to poeng over Ørn-Horten. Hjemmelaget er i enorm form for tiden. 16. mai ble Sprint-Jeløy banket 8-0 på bortebane.  Har scoret 21 mål på fem kamper. Ikke sluppet inn på Melløs ennå. Vi tror på H.

11. Eidsvold Turn - Frigg H(B)

I avdeling 2 står Eidsvold med to strake hjemmeseire, men har tapt sine tre bortekamper. Frigg taper stort sett annenhver kamp. Kommer rett fra en sterk 8-1-seier hjemme mot Raufoss 2. Har det løsnet litt for dem nå? Dette kan bli tett og jevnt.

12. Kolstad - Stjørdals-Blink H

Avdeling 5, og der har hjemmelaget med det flotte navnet som seg hør og bør lagt seg til i toppen. Er på 2. plass etter fire strake seire. Blink er bare en plass og to poeng bak, men Kolstad har vært så sterke hjemme at jeg setter en rein H. Skulle bare mangle.