SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sverige skal til VM-finale

Stina Blackstenius scoret seiersmålet for Sverige både i åttedelsfinalen mot Canada og i kvartfinalen mot Tyskland. Hun blir en meget viktig spiller for Sverige også i kveld. Foto: Michel Euler (AP)

Stina Blackstenius scoret seiersmålet for Sverige både i åttedelsfinalen mot Canada og i kvartfinalen mot Tyskland. Hun blir en meget viktig spiller for Sverige også i kveld. Foto: Michel Euler (AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sverige har imponert i både åttedelsfinalen og kvartfinalen og skal ha gode vinnersjanser i kveldens semifinale mot Nederland.

DEL

Oddstips  (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddstips Copa America: Chile jakter en historisk triumf

Oddstips VM kvinner: Sverige skal til VM-finale

Oddstips VM kvinner: Sverige og Nederland byr på ny VM-fest

V4/V5 ØvrevollØvrevoll byr på internasjonal lunsj

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lotto: Slik reagerte Lotto-vinnerne

Vikinglotto:

Onsdagens soleklare høydepunkt på langoddsprogrammet er semifinalen mellom Nederland og Sverige i fotball-VM. Natt til torsdag spilles den andre semifinalen i Copa America, der Chile eller Peru blir Brasils finalemotstander. I Gold Cup er det også semifinale natt til torsdag. Her møtes Jamaica og USA, vinneren møter Canada i finalen. Det spilles syv kamper i Major League Soccer natt til torsdag. For øvrig er det en hel bråte med dueller fra Wimbledon-turneringen i tennis.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nederland - Sverige B 3,20 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Den regjerende Europamesteren Nederland har kanskje ikke overbevist voldsomt hittil i VM, men nå er de kun ett steg unna VM-finale. Vant alle tre kampene i gruppespillet, men både mot New Zealand og Canada ble det kun ettmålsseire, mens det ble 3-1 seier mot Kamerun. Var under hardt press mot Japan i åttedelsfinalen og var heldige som unngikk baklengsmål utover i andre omgang. På overtid fikk så Nederland straffe og Lieke Martens ekspederte denne i mål og sørget for 2-1 seier. I kvartfinalen var laget best mot Italia og vant fortjent 2-0. Lieke Mertens har ikke trent de to siste dagene og er usikker, men er trolig å finne i startelleveren i kveld.

Sverige med sin beste kamp i turneringen da de snudde 0-1 til 2-1 seier mot Tyskland i kvartfinalen. Det var en fullt fortjent seier. 1-0 seier mot Canada i åttedelsfinalen. Innledet VM med en real sliteseier mot Chile i den første gruppespillkampen, og scoret seiersmålet først fire minutter på overtid.Fulgte opp med en komfortabel 5-1 seier mot Thailand. I den avsluttende gruppespillkampen mot USA gjorde landslagssjef Peter Gerhardsson sju endringer på laget. I en forholdsvis jevnspilt kamp vant USA 2-0. Sverige må unnvære suspenderte Fridolina Rolfö i kveld, Lina Hurtig er i følge svenske medier i dag den sannsynlige erstatteren.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Et morsomt poeng før kveldens semifinale er at det laget som har slått ut Tyskland på sin vei mot VM-finalen i alle foregående VM har endt som verdensmester. Tyskland har vunnet to av sju VM-gull. I de fem øvrige har altså det laget som har slått ut Tyskland endt opp med VM-gull. Vi lanserte England til å slå USA i går, det skyldtes veldig feilsatt odds. USA var dog det beste laget og vant fortjent. I kveld er Nederland satt til forholdsvis klar favoritt, men det er ingen tvil om at Sverige har en bra sjanse til å nå finalen. 3,20 i odds på Sverige er uansett klart spillbar odds og blir vårt HUB-spill i kveldens semifnale.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!