SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tirsdagsdobbel til over tre ganger innsatsen

Tertnes møtte i kveld Fana til lokaloppgjør i håndball i Haukelandshallen.

Tertnes møtte i kveld Fana til lokaloppgjør i håndball i Haukelandshallen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi tror at favorittene Tertnes og Larvik innfrir i håndballsluttspillet.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige tirsdagens meny:

Oddssingel Eliteserien: Oppturen fortsetter for Odd

Oddssingel Premier League: Tottenham har festet grepet

Oddsdobbel håndball: Håndballdobbel til 3,42 i odds

Det er et meget innholdsrik langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Det er toppkamp i Eliteserien mellom Odd og Viking, og det er to kamper fra Premier League. I tillegg er det midtukerunde i Spania og det spilles således tre kamper i La Liga i kveld. I Tyskland er det semifinale i DFB-pokal mellom Hamburger og RB Leipzig. Det er også klart for første kvartfinale i håndball-sluttspillet for kvinner i kveld og alle fire kampene spilles i kveld. I tillegg er det kamper i League One i England, i Eredivisie i Nederland og full runde i Ligue 2 i Frankrike.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Larvik HK - Molde HK (Handikap fulltid 0-3) H - 1,80 i odds (spillestopp kl. 1755)

Sluttspill, kvartfinale. Larviks sesong har vært preget av utenomsportslige problemer og sviktende resultater. Etter en turbulent vinter, hvor den tidligere storklubben løste trener Geir Oustorp fra kontrakten og klubben var nær konkurs, tok de til slutt fjerdeplassen i serien. Molde endte tre plasser bak.

Larvik HK har aldri tidligere møtt Molde i sluttspillet, men vestfoldingene har hatt et godt tak på romsdalingene i serien. Lagene har møtt hverandre seks ganger de fire siste årene, og Larvik har vunnet samtlige mot laget fra rosenes by. Kjell Inge Røkke har sprøytet inn flere millioner i Molde HK, og det har gjort at de kan hente toppspillere til Romsdal.

Før neste sesong har de hentet Larvik-spillerne Mari Molid, Hege Løke og Mathilde Rivas-Toft. Det blir en spsesiell kamp for dem. De skal tirsdag forsøke å sende Larvik videre til semifinalen i sluttspillet. De skjer i så fall på bekostning av deres nye arbeidsgiver.

Larvik - Molde vises på ba.no. Klikk på denne lenken for å se kampen fra klokken 1800.

Samtidig møter Larvik-trener Lene Rantala sin danske venninne og trenerkollega Helle Thomsen. Sammen ledet Rantala og Thomsen Nederland i EM i desember 2018.

Selv om Molde ikke har hatt noen stor sesong så langt, har de klart kunststykket å slå både Vipers og Storhamar. Det indikerer at moldensernes toppnivå er svært høyt. Likevel tror jeg de får trøbbel på bortebane mot Larvik. Vestfoldingene vil avslutte sesongen med stil.

I seriespillet vant Larvik med fire mål hjemme i Vestfold, og de slo romsdalingene med tre mål på bortebane. Jeg tror de vil kan vinne med fire mål eller mer i tirsdagens kamp. Det gir 1,80 i odds. Denne kampen brukes i en håndballdobbel sammen med Tertnes.

Tertnes - Fredrikstad BK (Handikap fulltid 0-2) H 1,90 i odds (spillestopp kl. 1825)

Sluttspill, kvartfinale. Tertnes er en hard nøtt å knekke hjemme i Bergen. De var det nest beste hjemmelaget i Eliteserien denne sesongen. Tore Johannessen sine jenter vant ti av elleve kamper hjemme i Haukeandshallen. Det eneste tapet kom mot seriemester Vipers.

Fredrikstad har med andre ord en tøff oppgave foran seg tirsdag, og det vet østfoldingene.

Fredrikstad har nemlig spilt fem ganger mot Tertnes i Haukelandshallen, men de har tapt samtige fem kampene. Disse lagene møttes så sent som 4. april. Det er bare knappe tre uker siden.

Den gangen ble også kampen spilt i Haukelandshallen, og Tertnes vant 27-23.

Nå er det sluttspill, og Tertnes vet at de må skaffe seg et godt utgangspunkt før returkampen i Kongstenhallen. Jeg tror de kommer til å kjøre på fra start mot laget fra Østfold, og da er jeg overbevist om at de kommer til å vinne kampen med tre mål eller mer.

Tertnes - Fredrikstad vises på ba.no. Klikk på denne lenken for å se kampen fra klokken 1830.

Laget fra plankebyen svingte voldsomt i prestasjonene på bortebane denne sesongen. Det vises også i statistikken, hvor de sto med 5-1-5 på bortebane. Fredrikstad vant ikke noen av de tre siste bortekampene. De tapte motb Tertnes og Storhamar, og spilte uavgjort borte mot Skrim (27-27) som rykket ned .

Tertnes sikret seg en bronse i serien etter at de slo FBK på hjemmebane for drøye to uker siden. Den gang kom Tertnes ut i et offensivt forsvar. Det klarte FBK aldri å løse. Tertnes er favoritter i denne kampen. Jeg tror de vinner greit på hjemmebane. Oddsen på at Tertnes vinner med tre mål eller mer er 1,90. Den kan ikke spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel.

Tirsdagens håndballdobbel er Tertnes med tremålsseier eller mer mot Fredrikstad + Larvik-seier med firemålsseier eller mer. Denne kombinasjonen gir fine 3,42 i odds. Spillestopp er klokken 1755.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken