SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tøff bortekamp for Liverpool

Liverpool's Virgil van Dijk celebrates with teammates after scoring his side's fourth goal during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)

Liverpool's Virgil van Dijk celebrates with teammates after scoring his side's fourth goal during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skal Liverpool ta sitt etterlengtede seriegull, er det kun seier og tre poeng som gjelder borte mot desperate Cardiff i dag.

DEL

(Siste) Spillsenterets øvrige 1. påskedagsmeny:

Oddssingel Premier League: Kritisk bortekamp for Solskjær og United

Oddssingel Premier League: Liverpool må fortsette å vinne

Oddsdobbel: Deilig favorittdobbel til tre i odds

Lotto: Fem nye Lotto-millionærer i rekordtrekning

Lotto: Tidenes Lotto-trekning: 66 personer ble Lotto-millionærer påskeaften

Lotto: 11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Det er meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss 1. påskedag. I Premier League er det tre kamper og først ut er Everton - Manchester United med kampstart 14.30. Kl 17 starter så både Cardiff - Liverpool og Arsenal - Crystal Palace. I tillegg spilles det meget viktige kamper i La Liga og det er toppkamp i Allsvenskan mellom Häcken og Djurgården. I Bundesliga spilles det to kamper og det er også kamper i både Ligue 1 og Eredivisie i Nederland. På hockeyfronten er det klart for første finalekamp mellom Färjestad og Djurgården og i NHL kan både Toronto Maple Leafs og Vegas Golden Knights ta seg videre i sluttspillet dersom de vinner sine respektive kamper.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Cardiff - Liverpool - pause/fulltid U/B 3,50 (spillestopp kl 16.55)

Cardiff vant den meget viktige sekspoengskampen borte mot Brighton tirsdag kveld med 2-0 og holder dermed liv i drømmen om ny kontrakt i Premier League. Da var det et lite skår i gleden at samme Brighton fikk med seg ett poeng fra bortemøtet mot Wolverhampton i går. Fire serierunder før slutt, skiller det tre poeng opp til Brighton, men Cardiff har tolv mål dårligere målforskjell. Cardiff har bortekamp mot Fulham i neste serierunde og deretter hjemmekamp mot Crystal Palace og avslutter med bortekamp mot Manchester United.  Dessuten har Brighton et steintøft program igjen, så selv med tap i dag, er det håp for Cardiff. Cardiff står med 6-3-9 totalt på hjemmebane, men de har tapt alle fem hjemmekampene mot de topp seks-lagene de hittil har møtt.  Harry Arter blir ikke klar til ettermiddagens kamp, mens Aron Gunnarsson må testes nærmere kampstart.

Liverpool tok en fortjent 2-0 seier hjemme mot Chelsea sist søndag og dermed er stillingen mot Manchester City i kampen om seriegullet uendret. Manchester City vant sin hjemmekamp mot Tottenham lørdag og med likt antall kamper er City ett poeng foran. Liverpool har i tillegg til dagens kamp, også igjen bortekamp mot Newcastle og hjemmekamper mot hhv Huddersfield og Wolverhampton og bortsett fra bortekampen mot Newcastle ser programmet klart overkommelig ut. Solide 11-5-1 på bortebane.  Joe Gomez er endelig friskmeldt og dermed er Liverpool på det nærmeste fulltallige.

Cardiff holdt både Arsenal og Chelsea til uavgjort ved pause i sine respektive hjemmekamper, mens hele fem av Liverpools seks siste bortekamper har stått uavgjort til pause. Så også i forrige bortekamp mot Southampton der det stod 1-1 til pause og Liverpool vant kampen 3-1. 1,20 på Liverpool-seier i dag kan ikke brukes til særlig mye. Vi hever risikoen en del og spiller U til pause og B etter full tid. Oddsen på det objektet er klart mer spenstige 3,50.

Klikk her for å levere dette spillet