SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Toppkampen ingen vil tape

Sunderland og Grant Leadbitter (nummer to fra venstre) møter formsterke Doncaster hjemme på Stadium of Light på langfredag.

Sunderland og Grant Leadbitter (nummer to fra venstre) møter formsterke Doncaster hjemme på Stadium of Light på langfredag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er duket for toppkamp i League One fredag når Sunderand tar imot Doncaster på Stadium of Light.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige Langfredagsmeny:

Oddssingel: Vi tror på mer Potter-magi på hjemmebane

Oddssingel League One: Toppkampen ingen vil tape

Midtukekupongen: Midtukekupong på langfredag

Vikinglotto: Lottomillionær: – Trodde det var telefonselger

Eurojackpot:  489 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot

Påsketiden er fredet for fotballaktivitet i Norge, foruten 2. påskedag, men i alle andre europeiske and er påsken en høytid for fotball. Det er derfor et innholdsrikt langoddsprogram på langfredag. Det er full rulle i England, hvor det spilles full serierunde i Championship, League One, League Two og i National League. I tillegg er det fullt kjør på nest øverste nivå i Nederland og i Frankrike, samt i den irske toppserien. Det spilles også kamper i Allsvenskan og i den danske Superligaen. Natt til lørdag spilles det kamper både i NHL- og i NBA-sluttspillet.

NB! Fredag kan du vinne 489 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Sunderland – Doncaster Rovers 1,70 – 3,35 – 3,80 U (spillestopp kl. 1810)

For to uker siden så Sunderland ut til å være i førersete i kampen om en av de to direkte opprykksplassene.

The Black Cats hadde én kamp til gode på opprykksrivalene, men har nå rotet vekk fire poeng på to hjemmekamper. Først spilte Sunderland 1–1 mot Burton, og i forrige serierunde tapte de 4–5 i en ellevill kamp mot Coventry.

Dersom The Black Cats fortsatt skal henge med i kampen om en direkte opprykksplass, må de komme tilbake på vinnersporet på langfredag.

Sunderland var litt uheldige sist. De utspilte ikke Coventry, men de skape flere sjanser enn motstanderne.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Mens Sunderland har slitt de siste ukene, så har Doncaster fått en opptur. De har vunnet de fire siste kampene før oppgjøret på Stadium of Light. I denne perioden har de scoret ti mål og kun sluppet inn to.

Selv om Doncaster har bra resultater å vise til den siste tiden, så har de ikke imponert på bortebane.

Grant McCann sine menn har kun vunnet én av de siste åtte bortekampene, hvorav fire er tapt. De slo Bradford i den siste bortekampen, men å møte Sunderland på bortebane er en betydelig tøffere oppgave.

Både Sunderland og Doncaster har massevis av kvalitet i mannskapene sine, så jeg forventer en tett og jevnspilt match. Det Sunderland har prestert foran sine egne fans i de to siste kampene har ikke vært tillitvekkende.

Doncaster har ikke råd til å tape denne kampen hvis de skal ta en playoffplass. Også Sunderland trenger poengene. Det omvendte oppgjøret endte med 1-0-seier til Sunderland. Jeg tror også denne kampen blir jevn. Ingen vil tape poeng her. 1,70 i odds på Sunderland frister ikke sik de har evert på hjemmebane den siste tiden. Jeg synes 3,35 i odds på poengdeling er mer interessant.

Klikk her for å levere dette spillet