SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tottenham får juling uten Kane

Uten skadde Harry Kane står Tottenham ovenfor en formidabel oppgave borte mot Manchester City i kveldens returkamp i Champions League.

Uten skadde Harry Kane står Tottenham ovenfor en formidabel oppgave borte mot Manchester City i kveldens returkamp i Champions League. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Uten Harry Kane står Tottenham foran en blytung returmatch borte mot Manchester City i kveld.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Tottenham er sjanseløs mot City

Oddssingel Champions League: Liverpool skal hjelpe oss å doble pengene

Oddsingel målscorerspill: Vi tror Mané gjør livet surt for Porto

Oddssingel Ligue 1: Nå er det krise i PSG

Vikinglotto: 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Eurojackpot: Vant 562 millioner – nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det er ikke et veldig omfattende langoddsprogram denne onsdagen, men de to siste kvartfinale-returene i Champions League skal spilles. Manchester City hjemme mot Tottenham, mens Liverpool skal til Porto og har som kjent et flott utgangspunkt etter sin 2-0 seier på Anfield. I tillegg spilles det kamper i både Serie A og Ligue 1 og det er også en kamp i Toppserien for kvinner her hjemme. Natt til torsdag er det tre kamper i sluttspillet i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Manchester City - Tottenham pause/fulltid H/H - 1,75 (spillestopp kl 20.55)

Det endte som kjent med 1-0 seier til Tottenham etter at Son Heung-Min scoret seiersmålet for Tottenham 12 minutter før slutt. Pep Guardiola valgte å starte med Kevin de Bruyne på benken i det første møtet på Tottenham Hotspur stadium forrige tirsdag. Den belgiske landslagsspilleren er garantert tilbake i startoppstillingen i kveld. Oleksandr Zinchenko er eneste fravær for City i kveld. Som søndag ettermiddag hadde full kontroll borte mot Crystal Palace og vant komfortabelt 3-1. I og med at Liverpool også vant sin kamp hjemme mot Chelsea er det status qou i toppen av Premier League. Manchester City er to poeng bak Liverpool, men har fortsatt en kamp tilgode. Pussig nok er neste seriekamp for Manchester City hjemme mot nettopp Tottenham førstkommende lørdag, mens byderbyet borte mot Manchester United venter neste onsdag.  Bortsett fra 2-3 tapet mot Crystal Palace to dager før julaften, har Manchester City vunnet de øvrige 16 hjemmekampene i ligaen. De innledet også gruppespillet i fjor høst med hjemmetap mot Lyon (1-2), men i åttedelsfinalen lagde de hakkemat av tyske Schalke 04 og vant 7-0 i hjemmereturen.

Blir du en av de 53 nye Lotto-millionærene lørdag Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Tottenham gjorde jobben sin selv med et sterkt redusert mannskap hjemme mot Huddersfield i Premier League lørdag og vant komfortabelt 4-0.  De har bortekamp mot Manchester City lørdag, men deretter skal de ha tre av de fire siste seriekampene hjemme i London mot overkommelig motstand og en også en overkommelig bortekamp mot Bournemouth. De holder 3. plassen i øyeblikket og "tåler" trolig et tap borte mot City lørdag i kampen om topp fire. De var "heldige" som tok seg videre fra grupperspillet i Champions League i høst, all den tid Inter ikke klarte mer enn 1-1 hjemme mot PSV i den siste runden. I åttedelsfinalen vant de begge kampene mot Borussia Dortmund (3-0 hjemme og 1-0 borte).  På bortebane i Premier League slo de Manchester United 3-0 i den tredje serierunden. Men ellers har de tapt mot både Arsenal (2-4), Chelsea (0-2) og Liverpool (1-2) og i tillegg har de tre øvrige tap på bortebane. Harry Kane er som kjent ute med skade på ubestemt tid, mens Dele Alli er usikker foran kveldens returkamp.  Serge Aurier, Eric Dier og Harry Winks er også ute med skader.

Manchester City vant tilsvarende seriekamp forrige sesong med 4-1. De er storfavoritter også i kveld, men 1,30 i hjemmeodds er ikke spesielt interessant. Vi tror City går i strupen på Totteham direkte og spilles pause/fulltid H/H. Oddsen på det scenarioet er ikke mer enn 1,75 og under tvil lar vi det gå som et singelspill.

Klikk her for å levere dette spillet