SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Uavgjort til smellfin odds

Roy Andre Miljeteig har erfaring fra Eliteserien. Nå spiller han i 3. divisjon for Vard. 
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Roy Andre Miljeteig har erfaring fra Eliteserien. Nå spiller han i 3. divisjon for Vard. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vard og Fana har delt poengene i fire av de seks siste seriekampene mellom lagene. Det er bra sjanse for at så skjer også i kveld. 4,65 i odds på U frister.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddssingel Europa League: Alle mann i angrep, Frankfurt!

Oddstips 3. divisjon: Flott odds på poengdeling

Vikinglotto: Vant 88 millioner kroner i Vikinglotto – svarer ikke på telefonen

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Eurojackpot: Vant 562 millioner – nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

De fire returkampene i Europa League preger et smalt langoddsprogram denne torsdagen. Kampen som antakeligvis vies aller størst oppmerksomhet er oppgjøret mellom Napoli og Arsenal. I tillegg spilles det kamper i Danmark, hvor FC Midtjylland og FC København møtes til toppoppgjør og det spilles én kamp i norsk 3. divisjon. Ellers er det en del sluttspillkamper i ishockey og håndball på en variert torsdagsmeny. Natt til fredag er det full fres i både NHL- og NBA-sluttspillet.

NB! Fredag kan du vinne 489 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Vard Haugesund – Fana 1,68 – 4,65 – 2,80 U (spillestopp kl. 1355)

Klikk her for å levere dette spillet

Norsk Tippingligaen, avdeling 3. Mens resten av Fotball-Norge først spiller mandag 2. påskedag spiller Vard Haugesund mot Fana på skjærtorsdag. Faktisk er det den eneste kampen i hele seriesystemet i Norge som spilles akkurat denne dagen.

Vard rykket ned fra 2. divisjon etter forrige sesong, og har som mål å rykke direkte opp igjen.

Vertene er blant de absolutt største opprykksfavorittene i avdeling 4. Til tross for at de har mistet flere viktige spillere i løpet av vinteren, har haugesunderne har fått på plass et meget sterkt mannskap, med tidligere eliteseriespillere som Robert Kling og Roy Miljeteig i spissen.

Miljeteig scoret ett av målene da haugesunderne fikk en drømmestart på sesongen. De vant 5–0 på bortebane mot et bra Strømsgodset 2-lag. Drammenserne hadde både Halldor Stenevik, Amahl Pellegrino og Sebastian Pedersen (lillebror til Marcus) på banen. Det er et sterkt resultat for Vard som vanligvis pleier å plukke flest poeng hjemme i Haugesund.

Vard endte på sisteplass i 2. divisjon avdeling 2 forrige sesong med kun 14 poeng, hvorav ni av dem ble tatt hjemme i Haugesund.

Nå venter en tøff oppgave mot et Fana-lag som har ambisjoner om å kjempe i toppen.

Fana har allerede spilt en sesong i 3. divisjon. De rykket ned fra 2. divisjon etter 2017-sesongen. Sist sesong endte de helt nede på syvendeplass, 16 poeng bak Sotra SK som rykket opp til 2. divisjon.

De har fått en perfekt start på årets sesong. Fana slo Fjøra hele 7–1 hjemme på Nesttun i sesongåpningen. Det betyr at de iallfall har fått en bedre start enn sist sesong, da kom de skjevt ut og tapte de to første kampene. Ørjan Hålands menn får en betydelig vanskeligere oppgave når de reiser til Haugalandet torsdag.

Vard og Fana kjenner hverandre godt. De har møttes mange ganger i 2. divisjon, og det har vært jevne og tette kamper.

Fire av de siste seks seriekampene mellom disse to lagene har endt uavgjort.

Men: Fana har ikke vunnet en bortekamp mot Vard siden 2001. Da vant de 2–1. Siden den gang har Vard vunnet åtte av ti hjemmekamper. De øvrige to har endt uavgjort.

Vard er opprykksfavoritt i denne avdelingen, men 1,68 i odds på Vard-seier er ikke særlig fristende. Da mener jeg det er mer interessant å satse på at denne kampen ender med poengdeling. Et slikt scenario gir herlige 4,65 i odds. Jeg innrømmer gladelig at dette er et litt risky spill, men jeg mener det er verdt å prøve, særlig til den uavgjort-oddsen. Spillestopp er allerede klokken 1355.

Klikk her for å levere dette spillet