SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler ikke på Arsenal

Nicolas Pepe var Arsenals klart beste spiller mot West Ham, men er skadet og ikke med i kveldens bortekamp mot Standard Liege. Her jubler Pepe sammen med Pierre-Emerick Aubameyang etter å ha scoret det andre målet til Arsenal i byderbyet mot West Ham. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Nicolas Pepe var Arsenals klart beste spiller mot West Ham, men er skadet og ikke med i kveldens bortekamp mot Standard Liege. Her jubler Pepe sammen med Pierre-Emerick Aubameyang etter å ha scoret det andre målet til Arsenal i byderbyet mot West Ham. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) Foto:

Av

Arsenal slo totalt formløse West Ham 3-1 mandag. I kveld har laget tunge fravær foran bortekampen mot Standard Liege i Europa League.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddstips Europa League Solbakken og FCK vinner «den skandinaviske duellen»

Oddstips Europa League: Vi stoler ikke på Arsenal

Oddstips Europa League: Manchester United forsvarer tabelltoppen

Oddstips: Her er oddstips på 24 av torsdagens kamper

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet den siste runden i gruppespillet i Europa League. Det er hele 24 kamper som skal spilles og i noen av gruppene er det fortsatt helt åpent om hvem som tar seg videre. Manchester United jakter gruppeseieren hjemme mot AZ Alkmaar, mens Rosenborg skal ut i bortekamp mot PSV Eindhoven. Den kanskje mest interessante kampen spilles i København mellom FC København og Malmø der bortelaget trolig må vinne. I tillegg er det en god del ishockey. Norge spiller privatlandskamp mot Sveits, mens det er to kamper i Channel One Cup. Natt til fredag spilles det hele 12 kamper i NHL.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Standard Liege - Arsenal H 3,20 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League og siste runde i gruppespillet. Gruppe F i Europa League. Standard Liège holder 3. plassen. To poeng skiller opp Eintracht Frankfurt og tre poeng opp til dagens motstander. Det er dermed kun seier som gjelder i denne kampen. Men må vinne med minst fem mål for å ta seg forbi Arsenal i og med at de tapte 0-4 på Emirates. Eventuelt må de håpe på at Eintracht Frankfurt ikke vinner sin hjemmekamp mot Vitoria og selv slå Arsenal, da slår Standard Liege følge med Arsenal til sluttspillet. Standard Liege med flotte 7-1-1 på ni spilte hjemmekamper i serien og de slo Eintracht Frankfurt 2-1 i forrige hjemmekamp i gruppespillet og vant 2-0 hjemme over Vitoria Guimaraes. Har ingen spesielle fravær før kveldens hjemmekamp.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Arsenal imponerte ikke i det hele tatt borte mot West Ham mandag til tross for at de vant 3-1. De gjorde en meget svak 1. omgang da, men West Ham er heller ikke i nærheten av å få det til om dagen (sju tap på de ti siste seriekampene) og Arsenal scoret tre mål i løpet av ti minutter i andre omgang. En god Nicolas Pepe scoret ett av målene, men han er ikke med til Belgia i kveld. Det er heller ikke Granit Xhaka, Keiran Tierney, Hector Bellerin, Rob Holding eller Dani Ceballos som alle er skadet. Arsenal klarte kun 1-1 mot Vitoria Guimaraes i forrige bortekamp, og har ikke bedre enn 2-3-3 på bortebane i Premier League.

Kjøp julegaven nå! Sjekk tilbudene på Arsenal-drakter her!

Arsenal kan tillatte seg å tape kveldens kamp med et par mål og likevel være videre. Fraværet av Pepe svekker laget og kommende søndag venter hjemmekamp mot Manchester City i Premier League. Arsenal er satt til altfor stor favoritt i kveld og hjemmeoddsen på 3,20 må være verd et forsøk i kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode