SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Mané gjør livet surt for Porto

Sadio Mane scoret hat-trick mot Porto sist sesong. Vi tror han tegner seg på scoringslisten  igjen i kveld.  (AP Photo/Rui Vieira)

Sadio Mane scoret hat-trick mot Porto sist sesong. Vi tror han tegner seg på scoringslisten igjen i kveld. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sadio Mané scoret hat-trick på bortebane mot Porto sist sesong. Vi tror han kan plage portugiserne igjen onsdag.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagensmeny:

Oddssingel Champions League: Tottenham er sjanseløs mot City

Oddssingel Champions League: Liverpool skal hjelpe oss å doble pengene

Oddsingel målscorerspill: Vi tror Mané gjør livet surt for Porto

Oddssingel Ligue 1: Nå er det krise i PSG

Vikinglotto: 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Eurojackpot: Vant 562 millioner – nå vet de hva de skal bruke noe av pengene på

Lotto: Martin Øvstetun og kameratene vant over 15 millioner: – Vi har levert inn samme kupongen i 23 år. Og jammen slo den til.

Det er ikke et veldig omfattende langoddsprogram denne onsdagen, men de to siste kvartfinale-returene i Champions League skal spilles. Manchester City hjemme mot Tottenham, mens Liverpool skal til Porto og har som kjent et flott utgangspunkt etter sin 2-0 seier på Anfield. I tillegg spilles det kamper i både Serie A og Ligue 1 og det er også en kamp i Toppserien for kvinner her hjemme. Natt til torsdag er det tre kamper i sluttspillet i NHL.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

FC Porto - Liverpool. Sadio Mane scorer mål - 2,65 i odds (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

2,65 i odds på at Sadio Mané tegner seg på scoringslisten i Portugal er absolutt spillbart. Sist sesong scoret senegaleseren hat-trick for Liverpool mot Porto på Estádio do Dragão, da Liverpool knuste Porto 5-0.

Kun Luiz Adriano (mot Bate Borisov) og Cristiano Ronaldo (mot Atletico Madrid) har scoret mer enn ett hat-trick mot en motstander i Champions League.

Jeg tror ikke på et nytt Mané-hat-trick onsdag, men jeg tror at den lynraske Liverpool-vingen kan få mye rom å boltre seg i siden Porto må fremover på banen. Det er et drømmescenario for senegaleseren.

Selv om Mané har scoret mesteparten av målene sine hjemme på Anfield denne sesongen, har han også vist at han kan plassere ballen i mål på bortebane. Den kjappe senegaleseren scoret to mål i bortekampen mot Bayern München i åttendedelsfinalenfinalen, da Liverpool vant 3-1 på Allianz Arena i München.

Og han kommer til Portugal med en god følelse etter å ha scoret det første målet til Liverpool i hjemmekampen mot Chelsea i helgen. Dermed har han scoret i tre av de siste fem kampene i Premier League.

Porto er tvunget til å satse offensivt i onsdagens kamp, og det vil gi Liverpool muligheter på kontringer. Jeg tror onsdagens kampbilde kommer til å passe Sadio Mané bra. Derfor synes jeg 2,65 i odds på at Mané-scoring mot Porto er ok. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet