SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på mer Potter-magi på hjemmebane

Manager Graham Potter og Swansea har vært sterke på hjemmebane etter nyttår.(AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Manager Graham Potter og Swansea har vært sterke på hjemmebane etter nyttår.(AP Photo/Lefteris Pitarakis) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Graham Potter og Swansea kan ta sin sin sjette hjemmeseier på rad.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige Langfredagsmeny:

Oddssingel: Vi tror på mer Potter-magi på hjemmebane

Oddssingel League One: Toppkampen ingen vil tape

Midtukekupongen: Midtukekupong på langfredag

Vikinglotto: Lottomillionær: – Trodde det var telefonselger

Eurojackpot:  489 millioner kroner i førstepremiepotten i Eurojackpot

Påsketiden er fredet for fotballaktivitet i Norge, foruten 2. påskedag, men i alle andre europeiske and er påsken en høytid for fotball. Det er derfor et innholdsrikt langoddsprogram på langfredag. Det er full rulle i England, hvor det spilles full serierunde i Championship, League One, League Two og i National League. I tillegg er det fullt kjør på nest øverste nivå i Nederland og i Frankrike, samt i den irske toppserien. Det spilles også kamper i Allsvenskan og i den danske Superligaen. Natt til lørdag spilles det kamper både i NHL- og i NBA-sluttspillet.

NB! Fredag kan du vinne 489 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Swansea City – Rotherham United 1,52 – 3,65 – 4,90 H (spillestopp kl. 1555)

Klikk her for å levere dette spillet

Swansea-manager Graham Potter opplevde stor suksess i Sverige med Östersund som han tok ut i Europa. I Wales har han ikke hatt samme hellet.

Håpet om å spille seg inn i playoffen virker fjernere for Swansea City etter at de tapte 0–4 borte mot QPR lørdag. Waliserne ligger nå ni poeng bak Bristol City som innehar den siste playoffplassen før serierunden på langfredag.

The Swans har én kamp til gode på de fleste lagene over seg på tabellen, men det er likevel bare 15 poeng igjen å spille om denne sesongen. Å tette gapet opp til playoffen virker vanskelig.

Likevel; På hjemmebane har Potter-magien begynt å funke. Swansea har nemlig vært solide hjemme på Liberty Stadium. Waliserne er ubeseiret i de åtte siste kampene, og de står med fem hjemmeseire på rad før fredagens kamp mot nedrykkstruende Rotherham.

Rotherham innehar 22.-plassen på tabellen, og de har to poeng opp til trygg plass før bortekampen i Wales. Bolton er åtte poeng bak dem på 23.-plass.

Gjestene må skjerpe seg om de skal spille i Championship også neste sesong. De har et tøft kampprogram, hvor de bant annet ska møte opprykksjagende Middlesbrough og West Brom.

Rotherham har vist itt bedre form de siste ukene, men aget siter på bortebane. De har kun én borteseier i Championship denne sesongen. De står med tolv tap på bortebane, og de har sluppet inn hee 39 mål.

På langfredag møter de et Swansea-lag som ikke har tapt på Liberty Stadium siden 2. juledag.

Swansea har ikke spilt uavgjort på de tolv siste kampene. Før fredagens hjemmekamp har de fem hjemmeseire på rad, og jeg tror de tar sin sjette hjemmeseier fredag.

Rotherham har kun vunnet to av de siste 19 igakampene på langfredag. Statistikken viser 2-7-10. Den siste seieren kom tilbake i 2013. Jeg satser pengene på Graham Potter og Swansea i denne kampen. 1,52 er itt knapt som singeltips. Derfor bruker jeg denne i en dobbel.

Burton Albion – Portsmouth 2,65 – 3,05 – 2,25 B (spillestopp kl. 1555)

Burton viser fin form. De er ubeseiret i de fem siste kampene, hvorav fire av kampene er vunnet. Etter kun to tap på de 15 siste kampene ligger Nigel Clough sine menn på niendeplass med 60 poeng, ni poeng bak Doncaster som innehar den siste playoffplassen.

The Brewers har vist de siste ukene vist at de er et lag som kan hevde seg i League One, men sluttspurten har dessverre for Burton-fansen kommet for sent.

Det er kun fire kamper igjen av sesongen, og Burton har ni poeng opp til playoffsonen. Det skal et lite mirakel til om Nigel Clough & Co går til playoffen. Men de kan iallfall bli best av resten.

Burton sin seier mot nedrykkstruede Scunthorpe forrige helg var komfortabel. The Brewers spilte offensiv fotball og scoret tre ganger. Samtidig holdt de tett bakover.

Men å møte et Portsmouth-lag i form blir tøffere. Portsmouth står med fem seire på rad før bortekampen på Pirelli Stadium, og de kjemper om direkte opprykk til Championship.

Nigel Clough sine menn har skapt problemer for andre lag i opprykkskampen. De klarte å holde Sunderland til uavgjort, og de slo Barnsley 3–1. I begge kampene viste Burton at de er sterke på kontringer, og det må Portsmouth passe seg for i fredagens kamp.

Kenny Jackett sine menn har vært farlige offensivt. På de fem siste kampene har de scoret imponerende 14 mål. Det eneste som gjør meg litt bentekt er at Pompey har slitt med å demme opp for kontringer i de siste kampene, og det er akkurat det de vil møte i matchen mot Burton. neppe

Portsmouth har ikke råd ti å tape poeng i denne kampen, hvis de skal rykke direkte opp. Siden bare syltynn teori holder liv i playoffhåpet til Burton, tror jeg motivasjonen er størst hos Pompey. Oddsen er 2,25.

Langfredagens dobbelttips er Portsmouth + Swansea. Denne kombinasjonen lokker med 3,42 i odds. Spillestopp er klokken 1555.

Klikk her for å levere dette spillet