SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Sarpsborg tar sesongens første trepoenger

Sarpsborgs målscorer Jonathan Lindseth (t.h.) feirer scoringen sin mot Molde sammen med nykommeren Steffen Lie Skålevik.	


Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sarpsborgs målscorer Jonathan Lindseth (t.h.) feirer scoringen sin mot Molde sammen med nykommeren Steffen Lie Skålevik. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser pengene på en søndagsdobbel til 4,08 i odds.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Tippekupongen: Chelsea med sensasjonelt sterk statistikk på Anfield

Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt kan bli en sensasjon

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø

Oddsdobbel: Vi tror Sarpsborg tar sesongens første trepoenger

V64/V5 Bro ParkStor jackpotsøndag på Bro Park

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og byr blant annet på storkampen mellom Liverpool og Chelsea i Premier League. Også Manchester City skal i aksjon, de spiller borte mot Crystal Palace. I Eliteserien skal det spilles seks kamper i kveld og i OBOS-ligaen er det syv kamper som skal spilles. I tillegg er det en rekke kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Allsvenskan. Det spilles også noen kamper i PostNord-ligaen her hjemme. På hockeyfronten ruller Stanley Cup videre, her skal det spilles tre kamper, mens Färjestad tar imot Djurgården til femte kamp i semifinalen i Sverige.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Sarpsborg 08 – Lillestrøm 1,70 – 3,55 – 4,15 H (spillestopp kl. 1755)

Sarpsborg har startet sesongen med to strake uavgjortkamper, men de har møtt tøff motstand.

De spilte en god hjemmekamp mot Molde i serieåpningen og hadde fortjent tre poeng, men en Magnus Wolff Eikrem-scoring på tampen av kampen reddet ett poeng for romsdalingene.

Geir Bakkes menn spilte også en grei bortekamp i Haugesund. At den kampen endte uavgjort var ingen overraskelse. 1-1-kampen i Haugesund var den femte uavgjortkampen på rad på Haugalandet.

Sarpingene virker ikke like sterke offensivt som sist sesong. De savner sårt en Patrick Mortensen som kan omsette sjanser til mål.

Både Kristoffer Zachariassen og Jon-Helge Tveita er kvitt sine skadeproblemer og med i Sarpsborg 08s tropp mot Lillestrøm søndag. Ellers er også kaptein Joachim Thomassen tilbake etter at han sto over grunnet skade mot Haugesund. Askar, Utvik og Vetti er ute.

Lillestrøm har fått en solid serieåpning. De står med fire poeng etter de to første serierundene. Romerikingene har fått en betydelig bedre start i årr enn i fjor.

Sist sesong hadde de kun én seier på de syv første kampene, og de sto uten seier i de tre første serierundene.

LSK har fått i gang Lehne Olsen som står bokført med tre scoringer så langt. Det har vært viktig.

De har på papiret hatt et enklere kampprogram enn Sarpsborg så langt. De spilte 1–1 borte mot Stabæk som så vidt unngikk nedrykk sist sesong, og i forrige serierunde slo de Ranheim 2–1 hjemme på Åråsen. De leverte en bra kamp foran hjemmefansen, og de burde vunnet med mer enn ett mål mot trønderne.

Smarason er ute med skade. Han spiller ikke kampen i Sarpsborg. Også Melgalvis er på skadelisten, mens Sandberg er usikker.

Jeg tror denne kampen blir jevn, men holder likevel Sarpsborg som favoritter hjemme i Østfold.

Frosinone – Inter (Handikap fulltid 1-0) 2,15 – 3,40 – 2,40 (spillestopp kl. 2025)

Inter Milan spilte 0–0 i toppoppgjøret mot Atalanta forrige helg. De vil med seier i søndagens bortekamp mot nedrykkstruede Frosinone feste grepet ytterlige om tredjeplassen i Serie A.

De er før søndagens kamp to poeng foran AC Milan, men de har én kamp til gode på byrivalen.

Jakten på å sikre seg spill i Champions League tidligst mulig fortsetter søndag kveld. Frosione bør være en overkommelig motstander for Inter, selv om de har vunnet de to siste kampene sine.

Frosinone vant 1–0 mot Fiorentina i forrige serierunde, men hjemmelaget er fortsatt syv poeng opp til trygg plass. En sjokkseier mot Inter vil holde liv i håpet om å overleve i den italienske toppdivisjonen, men jeg tviler på at de klarer et slikt mirakel.

Frosinone har nemlig kun vunnet én hjemmekamp denne sesongen. De har tapt hele ni av 15 hjemmekamper så langt, så Inter burde ha en fin sjanse til å ta tre poeng her.

Historien taler til Inters fordel i denne matchen. Inter har vunnet alle de tre tidligere møtene med Frosinone, og Frosione har ikke klart å score mot dem.

Jeg forventer en ny Inter-seier, og jeg tviler på at vertene klarer å score denne gangen heller. Gjestene har nemlig kun sluppet inn 25 mål på 31 ligakamper.

Her møter de laget med den dårligste hjemmestatistikken i Serie A. De har også kun scoret tolv mål foran egne fans.

Inter har scoret elleve mål på de fire siste bortekampene sine. Frosinone har fått juling av alle topplagene de har møtt. Målforskjellen viser 21–0 i kampene mot topp fire-lagene.

Jeg tror Inter vinne denne kampen, og jeg tror faktisk at de klarer å vinne denne kampen med to mål eller mer. Oddsen på at det skjer er 2,40. Den brukes i en dobbel.

Søndagens dobbelttips er Sarpsborg + Inter med tomålsseier eller mer mot Frosinone. Denne kombinasjonen gir finfine 4,08 i odds. Spilestopp er klokken 1755.

Klikk her for å levere dette spillet