SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tror på storseier for Lille

Vi tror på seier for Salomon Kalou og Lille mot Nancy fredag.

Vi tror på seier for Salomon Kalou og Lille mot Nancy fredag. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Salomon Kalou og hans Lille får en strålende start på serien mot Nancy i kveld. Her er dagens oddstips.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

[BA]: Det begynner å røre seg i Fotball-Europa. Det bærer også dagens oddsprogram preg av. Det er alltid litt usikkert i de første serierundene, noe som gjør det noe vanskeligere å spå. Vi har valgt en kamp fra fransk fotball.

17. Lille - Nancy (0-1) H

Dette er andre serierunde i den franske toppdivisjonen. Begge lagene vant sin første kamp og går dermed inn i kveldens oppgjør med tre poeng i bagasjen.

Lille ble nr. 3 i Frankrike forrige sesong. De har et spennende lag, og mer spennende blir det av at de i kveld spiller på sin nye arena Grande Stade Lille Metropole.

Lille var et sterkt hjemmelag forrige sesong, med 12-5-2. Ni av disse seirene kom med to mål eller mer, inkludert 4-1-seieren mot dagens motstander i vårens siste serierunde.

Nancy endte på 11. plass, men hadde en svak avslutning på sesongen. Det ble bare seks poeng på de syv siste kampene. Legg merke til at laget bare var syv poeng foran nedrykk, og kan takke en sterk periode midtveis i løpet av vårsesongen for at de ikke havnet i alvorlige vansker. Til sammenligning var det 29 poeng opp til dagens motstander.

På bortebane hadde Nancy 5-3-11, noe som var bedre enn de fleste lagene sin havnet i det nedre sjiktet på tabellen.

Vi tror stadionåpning vil bety litt ekstra for Lille, som skal ha et klart bedre lag enn gjestene, selv om de mistet Eden Hazard. Oddsen på hjemmeseier med minst to mål er 2,02

Her er dagens oddstips:

17. Lille - Nancy (0-1) 2,02 - 3,45 - 2,55 H

Totalodds: 2,02

Rekkepris: 100 kr

Spillstopp: fredag 2012.08.17 20:40:00

SPILL DAGENS TIPS HER! (Innsatsen styrer du selv)