08-klare Jérémy Berthod er populær i hjembyen

POPULÆR: Sarpsborg 08s nye spiller Jeremy Berthod er fortsatt populær og kjent i Frankrike. (Foto: Thomas Andersen)

POPULÆR: Sarpsborg 08s nye spiller Jeremy Berthod er fortsatt populær og kjent i Frankrike. (Foto: Thomas Andersen)

Artikkelen er over 5 år gammel

Fire år etter at han forlot Lyon, er Jérémy Berthod fortsatt ikke glemt.

DEL

Bare timer etter at franskmannen skrev under for Sarpsborg 08, fikk klubben forespørsel om de kunne sende et bilde av ham til Frankrike. Det skulle brukes til Facebook-siden til Lyon.

Mange som "liker"

Reaksjonene har ikke latt vente på seg for en spiller som helt klart er godt kjent i hjemlandet.

Tirsdag kveld var 3.100 "likes" passert, samtidig som han hadde fått 120 lykkønskninger, og saken på Facebook-siden var delt til 100 andre Facebook-sider.

Stort sett alle lykkønsket ham videre i fotballkarrieren. Mange skrev at de gjerne sett ham tilbake til Lyon, hvor de mener han kunne hatt mange år igjen på A-laget.

Varmer

– Jeg ble gjort oppmerksom på dette av Sarpsborg 08 og har naturligvis fulgt med på utviklingen på siden, forteller Jérémy.

08-spilleren er født i Lyon, og det gjør også sitt til at populariteten er stor.

– Det er selvsagt hyggelig å se at så mange ikke har glemt meg fra tiden i klubben. At så mange ønsker meg tilbake, og ikke minst at de ønsker meg lykke til i Sarpsborg 08, varmer godt, medgir han.

– Nå angrer du på at du skrev under for 08?

– Nei, i dag er jeg 08-spiller, og det har vært en topp dag. Jeg må innrømme at pressekonferansen og all interessen rundt den overrasket meg i går. Nå er det bare å levere varene for 08, sier han.

Artikkeltags