Første periode var forholdsvis jevnspilt, med et lite overtak til hjemmelaget. Greåker hadde ballen mest, men Nor92 var dog farlige på kontringer. Det er derfor helt greit utfra spillet at Greåker leder med et mål etter de første tjue minuttene.

– Vi starter bra og føler vi har kontroll, I første periode gjør vi som vi skal og spiller for hverandre, oppsummerer kapteinen Stian Skau.

Hva Greåker spillerne gjorde i pausen mellom første og andre periode er ikke godt å si, men vi ble vitne til et totalt sceneskifte i andre periode.

Det unge Nor 92 laget gikk helt respektløst til verks mot sine mer kjente motstandere, og spilte til tider Greåker trill rundt.

Spesielt de første ti minuttene var hjemmelaget rundingsbøyer og kunne ikke forhindre at Nor 92s Jesper Gøransson gjorde et ekte hat trick på tre minutter.

Den siste halvdelen foretok trener Krister Carlsson noen bytter og omdisponeringer som gjorde at Greåker kunne jevne ut spillet igjen , og gi tilskuerne i Tindlundhallen fortsatt håp om at alle poengene kunne bli igjen på Greåker.

– Jeg skjønner ikke hva som skjer i andre periode, vi løper ikke der vi skal og det føltes veldig tungt, sier Stian Skaug.