Dekksliter´n er i full gang

DELTAKERNE: Foran fra venstre: Andreas Madsen, Ole-Herman Ø. Enger, Sindre S. Andersen, Edvard Ø. Enger, Martin Pedersen, André Pedersen
Bak fra venstre: Tommy Thoresen, Ludvig Skjelin, Thea Mortensen, Christina E. Hauge. Foto: Privat

DELTAKERNE: Foran fra venstre: Andreas Madsen, Ole-Herman Ø. Enger, Sindre S. Andersen, Edvard Ø. Enger, Martin Pedersen, André Pedersen Bak fra venstre: Tommy Thoresen, Ludvig Skjelin, Thea Mortensen, Christina E. Hauge. Foto: Privat

Artikkelen er over 3 år gammel

Bilcross sesongen er i full gang for ungdommen i Dekkslit´n fra Skjeberg.

DEL

Første løpet for ungdommene var Brekka grustak i Aremark.

Gode forberedelser

– De unge har gjort sine forberedelser godt for en ny sesong. Det er ikke få timer som ligger bak med å bilcrossbilene i kjørbar stand, forteller primus motor i Dekksliter´n ungdomsklubb Morten Antonsen.

Ungdommene har vært på plass på Momarken påskeaften, for å få prøve ut bilene. Det er alltid nok å skru på når man holder på med bilcross.

– Det er ekstra hyggelig at så mange som ti deltakere var på plass i Brekka. det er faktisk ny rekord. Vi hadde også kjørere som ikke fikk vært med denne gang, men som kommer neste gang, forteller Antonsen.

I mange klasser

Det ble kjørt i mange klasser. I klasse junior-trening fikk Ole Herman og Edvard Ødegård Enger verdifull kjøring. I klasse junior debutant stilte Martin Pedersen og Ludvig Skjelin. I klasse senior debutant kjørte Tommy Thoresen, Thea Mortensen og André Pedersen.

I klassen for damer var Christina E. Hauge med. Andreas Madsen stilte til start i klassen senior åpen.

Spartas juniorreporter Sindre Silva Andersen gjorde sine saker med bra i juniorklassen. Denne klassen hadde nemlig kvalifisering til Landsfinale på Hamar i august. Sindre kjørte veldig godt, og kvalifiserte gjennom en flott femteplass i A-finalen.

Neste kjøring blir Sommerfestivalen i Aremark hele den siste uken i juli.

– Da satser vi på å bli det største teamet, og jeg regner med 15 kjørere fra klubben. Han kan videre fortelle at de holder til i Høysand hver tirsdag og torsdag og annenhver lørdag fram til sommerferien, forteller Morten Antonsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken