Björnsson til Strømmen

BLIR BOENDE: Haraldur Bjørnsson lånes ut til Strømmen resten av sesongen, men kommer fortsatt til å bo på Borgenhaugen.

BLIR BOENDE: Haraldur Bjørnsson lånes ut til Strømmen resten av sesongen, men kommer fortsatt til å bo på Borgenhaugen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Sarpsborg 08-keeper Haraldur Björnsson har skrevet under på en låneavtale som binder han til Romerike-klubben ut sesongen.

Trenger spilletid

– Det er kun positive sider ved et slikt utlån for meg. Jeg trenger spilletid, og jeg trenger å være et førstevalg. I Strømmen håper jeg å bli det, sier keeperen til SA.

Kan hentes tilbake

Islendingen har en utgående kontrakt med Sarpsborg 08. Selv om Bjørnsson lånes ut til Strømmen, har Sarpsborg 08 rett til å hente ham tilbake i sommer hvis klubben har behov for det, eller ser at ting ikke går etter planen i Romerike-klubben. Bjørnsson vil også fortsette å trene med sarpingene et par ganger i uken ettersom Strømmen kun har ettermiddagstreninger, og islendingen ønsker å trene mer enn som så. Sportssjef i 08 Thomas Berntsen tror låneoppholdet skal gå bra.

– Strømmen har en veldig god keepertrener, og Haraldur er en av de beste keeperne i førstedivisjon. Dette tror jeg passer ham fint, sier han.

Artikkeltags