Blue Warriors i «new look»

SPENNENDE TID: Henriette Syversen og Lars Corleone Østli er to av de nye som skal være med å jobbe Blue Warriors tilbake.  Foto: Ole-Morten Rosted.

SPENNENDE TID: Henriette Syversen og Lars Corleone Østli er to av de nye som skal være med å jobbe Blue Warriors tilbake. Foto: Ole-Morten Rosted.

Artikkelen er over 3 år gammel

Blue Warriors har slitt med medlemstallet og var nær ved å bli lagt ned. Nå skal et felles skippertak få fart igjen.

DEL

Blue Warriors var kjent for å være et av landets ledende hockey-supportergrupper. Det har sakte, men sikkert smuldret bort de siste årene. De var faktisk på nippet til å bli lagt ned under fjorårets sesong. Nå skal nye og gamle krefter forsøke å få fart på det hele igjen.

Er i full gang

Blue Warriors hadde bare 16 medlemmer da de var som lengst nede. Et skikkelig skippertak i løpet av fjorårets sesong, gjorde at de var 146 medlemmer når sesongen var over.

Nå er et årsmøte unnagjort og både nye og gamle koster skal være med å få skikkelig fart over det hele igjen.

Det er blitt valgt et nytt styre som består av Lars Corleone Østli, Henriette Syversen, Patrick Ingvaldsen, Dan Patrick Andersen og Eva Lill Jensen.

Forskjellige oppgaver

For at belastningen ikke skal bli for stor for enkelte, er det gitt forskjellige oppgaver til hver og en i styret. Lars Corleone Østli blir stemmen utad og skal skaffe inntekter. Henriette Syversen tar seg av turene, Patrick Ingvaldsen skal ordne alt på tribunen, Dan Patrick Andersen får oppgaven med mini warriors og ungdommen og Eva Lill Jensen har bildene og Start of the Game som sin oppgave.

Vi ønsker ikke å gå for hardt ut

Lars Corleone Østli, leder i Blue Warriors

– Vi ønsker ikke å gå for hardt ut, slik at fallhøyden blir for stor hvis ikke alt skulle bli som vi har tenkt. Så langt er det lagt opp til to lengre bussturer. Det blir en før jul og en etter jul. Det er også klart at det blir busser til seriestart borte mot Stjernen, sier Corleone Østli.

Å skape et fellesskap er høyt prioritet for det nye styret.

Helt klart at det nytter

– Vi har den siste tiden fått et klart bevis for at det nytter å få til ting også rundt Sparta. «Spartatæl» er det klare beviset på nettopp det. Den innsamlingsaksjonen for å få enda bedre spillere til klubben, har virkelig gitt engasjement. Det håper vi også kan overføres til Blue Warriors framover, sier Henriette Syversen.

Nå blir utvilsomt den store oppgaven å selge medlemskap, slik at Blue Warriors igjen kan bli store og slagkraftige.

Allerede 1. juli er det lagt opp til sommerfest i Landeparken. Dette blir den aller første muligheten til å bygge opp supporterkulturen i Sparta Amfi igjen.

– Vi vil investere i ny tromme og nye flagg. En ny logo er under utarbeidelse. Det er heller ingen tvil om at «Berget» skal bli mer blått og hvitt enn noen gang, hvis vi får det slik vi ønsker, sier Corleone Østli.

Blue Warriors

  • Blue Warriors ble stiftet i 2005, og er etterkommer fra tidligere supportergruppene The Blues, Sparta Yankees og Sparta Bears Supporter Club.
  • Formålet med klubben er og vise støtte på tribunen under Sparta Warriors sine kamper, og jobbe aktivt og positivt inn mot Sparta Warriors.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.