Borg - best i by`n

Av
Artikkelen er over 16 år gammel

(SFK - Borg 0-3) Borg fotballs juniorlag beviste søndag hvem som er best i byen. Med seieren over SFK er Borg klar for andre runde i junior-NM.

DEL
- Det var jevnt ganske lenge. På slutten er vi det beste laget, konkluderer en fornøyd Borgtrener, Kenneth Øby.
SFK-trener Jon Johansen var fornøyd med det laget presterte før pause.
- Vi gjør en grei førsteomgang. Da er det ren stillingskrig. Da Borg fikk det første målet i andreomgang falt vi sammen, sier Johansen.

Brant straffe
Det tok lang tid før Borg klarte å få ballen bak SFK-keeper Kenneth Bakke. Han ga til og med Borg et straffespark som Christoffer Martinsen satt hardt utenfor.
SFK hadde også noen få muligheter, blant annet et skudd i tverliggeren. Først etter 70 minutter ble det scoring. Heine Jensen fikk et gjennomspill fra midtbanen. Han rundet keeper og satt ballen trygt i mål. Borg hadde hatt mange sjanser før dette, men klarte aldri å få ballen bak Kenneth Bakke
- Jeg er fornøyd med at vi skaper så mange sjanser. Nå skal vi trene på å sette dem i mål, sier Øby.
De øvrige målene ble scoret av Christoffer Mathisen etter corner, og et skudd fra Christian Huse.

Hard uke
Spillerene på SFKs juniorlag har hatt en hard uke. Det klarte å stille med kun 14 mann av en tropp på 23.
- Det er mye sykdom i laget. Bare to av spillerne som ikke var med i dag meldte forfall på grunn av jobb, forteller Johansen.
Nå er laget ute av NM og kan se frem til en rolig uke.
- NM var ren bonus for oss. Neste uke blir det roligere med bare en kamp. Vi så tydelig at gutta var slitne i denne kampen. De siste 20 minuttene var det ikke mer å hente, sier Johansen.

Artikkeltags