Brudalen til Sprint

BYTTER KLUBB: Lars Brudalen (i midten) forlater Borgar til fordel for spill i Sprint/Jeløy. Dette bildet ble tatt under en kamp mot Sarpsborg 08s rekruttlag. (Foto: Mats Duan)

BYTTER KLUBB: Lars Brudalen (i midten) forlater Borgar til fordel for spill i Sprint/Jeløy. Dette bildet ble tatt under en kamp mot Sarpsborg 08s rekruttlag. (Foto: Mats Duan)

Artikkelen er over 5 år gammel

Fotballspilleren Lars Brudalen er tapt for Borgar.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

29-åringen har skrevet under for Sprint/Jeløy. Dermed mister Borgar en av sine viktigste spillere. Lars Brudalen har vært en støttespiller for Årum-klubben de siste sesongene. Borgar ligger på sjuendeplass på tabellen før kveldens lokaloppgjør mot Borgen på Borgarbanen.

– Jeg har lyst på nye sportslige utfordringer og et miljøskifte. Derfor valgte jeg å takke ja til Sprint. Jeg har vært i Borgar i hele livet, bortsett fra halvannen sesong i Sparta, sier Brudalen til SA.

Brudalen har skrevet kontrakt med Sprint/Jeløy ut sesongen. Han gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

– Sprint leder sin avdeling i 3. divisjon. Målet er å rykke opp til 2. divisjon. Det har jeg lyst til å være med på, sier Brudalen.

Han er spilleklar for Sprint/Jeløy til lørdagens toppkamp mot Hasle-Løren på Bellevue stadion i Moss. Begge klubbene står bokført med 25 poeng etter tolv kamper.

Brudalen satser naturligvis på å spille seg til en plass i førsteelleveren.

– Jeg bytter ikke klubb for å sitte på benken. Etter det de har sagt, virker det som de har lyst til å bruke meg på laget, sier 29-åringen.

Brudalen kan bekle flere roller på banen. Han har vært både keeper, back, midtstopper, midtbanespiller og spiss i løpet av karrieren. Denne sesongen har han vært midtstopper i Borgar.

Artikkeltags