Dårlig start og fantastisk slutt

TIDLIGERE: For Hans Gunnar Thorsen ble det nesten som året han ble NM mester i går. Han gledet seg stort over å være på banen.

TIDLIGERE: For Hans Gunnar Thorsen ble det nesten som året han ble NM mester i går. Han gledet seg stort over å være på banen.

Artikkelen er over 8 år gammel

Det ble ingen drømmeåpning for bandygutta, men de kjempet seg tilbake for å gi serielederen match.

DEL

Allerede før kampsangene runget over kunstisen, måtte SBKs keeper Jonas Haglund plukke ut den første ballen av eget mål. En Solberg-spiller ble tatt ulovlig og et riktig straffeslag ble dømt. Straffeslaget omsatte serielederen i mål.

Bare fem minutter senere var gjestene der igjen og gjorde 2-0. Ikke noen drømmeåpning for de lokale, men med støtten fra tribunen kom laget tilbake.

Viktig scoring

Minuttet etter at Solberg gjorde 2-0, fikk SBK sin første scoring. Christer ble felt da han var alene gjennom og som vanlig satte Max Phersson straffen sikkert i mål.

Sarpsborg var på ingen måte noe etter serieleder Solberg i første omgang. Begge lag hadde muligheter for flere scoringer, men det passet begge lags keepere for at det ikke ble og gjeste beholdt sin ledelse ved halvtid.

God start

Publikk hadde ikke rukket ut fra pølsebua før Joel Lund sendte i vei et kjempeskudd fra 20 meter og ordnet balanse i matchen igjen.

Da Christer Lystad tok saken i egne hender og gikk gjennom hele Solberg forsvaret og avsluttet med å gjøre 3-2 var det virkelig stemning på stadion.

Stor slutt

Det ble en dramatisk avslutning som passet meget godt inn i regien denne kvelden.

Solberg fulgte hjemmelaget og selv på 4-2 til SBK var det ikke over. Solberg reduserte og da gjestene fikk straffe mot slutten, trodde nok de fleste at det ikke ville bli full pott. SBK keeper Jonas Haglund reddet mesterlig straffeslaget.

Da Christer Lystad i siste spilleminutt scoret på straffeslag og gjorde 5-3 kunne jubelen slippes løs og for en perfekt bandykveld det ble.

Artikkeltags