Etter en tung serieinnledning, kunne Haraldstad og hans elever juble over borteseier mot Ready i Oslo. Etter å ha ledet 2-1 halvveis, rodde SBK i land en fortjent 4-3-seier. To tomålsscorere, unggutten Henrik Skyvelstad og Lars Bjørge Thorsen, sto bak seieren.

- Det var ingen stor bandykamp fra noen av lagene, men vi leverte en arbeidsinnsats jeg ikke har opplevd maken til på, lang, lang tid, sier en strålende fornøyd Per Haraldstad til Sarpsborg Arbeiderblad.

Haraldstad trekker fram Lars Bjørge Thorsen, Henrik Skyvelstad og Joel Lund som sine tre beste menn denne gang.

Dugnad gir kamp?

Forhåpentligvis får SBK-treneren mer å glede seg over de nærmeste dagene. Nå er nemlig kampen om å legge ny is på Sarpsborg stadion i gang igjen.

- Vi har sagt oss villig til å jobbe dugnad natt til søndag for å få spille hjemmekamp mot Høvik søndag kveld. Vi har flyttet kampen fra 13.00 til 18.00 for å få lengst mulig tid til isleggingen, sier Haraldstad.

I kampen mot Høvik er det meningen at Christer Lystad skal årsdebutere for SBK, samtidig som den russiske veteranen Mikhail Illarionov (38) skal gjøre sin innsats for klubben.

- Vi trengte de to poengene vi tok mot Ready. Nå håper jeg på hjemmekamp både mot Høvik (søndag) og Solberg (onsdag), før vi har vår siste kamp før jul mot Drammen på bortebane fredag kveld, forteller Haraldstad.