Enkeltspillere skal ha tjent 250.000

Artikkelen er over 14 år gammel

Høye lønninger til enkeltspillere skal være en av årsakene til at det de siste sesongene har det vært konstant misnøye i spillergruppa til Skjeberg.

DEL

Etter det SA erfarer, begynte misnøyen den sesongen klubben hentet inn stjernespillere for å sikre sportslig suksess. Sesongen 2003/04 var preget av uro. Først oppstod misnøyen med at enkelte spillere fikk mye mer betalt enn andre. Kilder SA har vært i kontakt med forteller at noen ble betalt opp til 250 000 kroner for å spille håndball i Skjeberg. Enkelte spillere bidro heller ikke i særlig grad til fellesskapet - verken på trening, i kamp eller sosialt utenfor håndballen.

Trakk ut

Videre var det misnøye i gruppa da lønnskuttet ble presentert til jul 2003. Den ble ikke mindre da det kom for en dag at enkelte spillere hadde sluppet å kutte i lønna si fordi de krevde å få den utbetalt.

Ved sesongslutt i 2004 vokste frustrasjonen da ansettelsen av ny trener trakk ut i tid. Dette førte til at flere spillere sluttet i Skjeberg.

Da sesongen var over i 2004, var alle spillerne sagt opp av klubben. Det betydde ikke at alle ville bort. SA vet at de svenske spillerne Therese Brorsson og Marina Elenmo gjerne ville fortsette i Skjeberg. Helt til de mistet leiligheten sin.

Den ble leid av Skjeberg og klubben sa opp leieforholdet uten å informere spillerne. Dette fikk Elenmo og Brorsson greie på gjennom huseieren. Da tvilte de to på om de kunne stole på noen i klubben lenger, og begge valgte å gå til andre klubber.

Artikkeltags